2777
2789
عنوان

هیدروبس جنینی

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 88 پست
آزمایش تون نشان دکتر بدهید نظر دکتر مهمه

خواهش میکنم ، میشه شما هم راهنماییم کنید طبق تجربه ای که داشتید ؟

میخوام فقط مطمئن بشم آزمایش هامون مثبت و منفیش شبیه همه ؟

یا نه ؟فرق داره جواب هامون 

این انتی بادی cmv آی جی جی مثبت بوده بد نبوده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کاری به این که cmvمثبت بوده نداشتند؟ یعنی روبلا ای جی جی و ای جی ام ،جفتش فقط مثبت طبق رنج های آ ...

نه ای جی جی مثبت بود دکتر گفت قبلا مبتلا شدید والن انتی بادی تو بدن مثبته ولی سرخچه هر دوتاش مثبت بود هم ای جی جی و ای جی ام‌ . مهم ای جی ام است که نشون دهنده اینه که ویروس فعال یانه 

nti Cmv anti body igg=53 ,بزرگتر از چهارده مثبت Cmv ab igm=کمتراز پنج ،،کمتر از هجده منفی Rubella ...

اینجور که من از آزمایش شما متوجه شدم اگراشتباه نکرده باشم شما هم سرخچه مثبته فقط cmv فقط انتی بادی فعال یعنی قبلا مبتلا  شدید الان ویروس فعال نیست ولی سرخچه هر دوتاش مثبته

اینجور که من از آزمایش شما متوجه شدم اگراشتباه نکرده باشم شما هم سرخچه مثبته فقط cmv فقط انتی بادی ف ...

nti Cmv anti body igg=53 ,بزرگتر از چهارده مثبت

Cmv ab igm=کمتراز پنج ،،کمتر از هجده منفی

Rubella igg=33،مثبت

Rubellaigm=کمتر از ده ،کمتر از بیست منفی 

این آزمایش منه 

خیلی ببخشید 

nti Cmv anti body igg=53 ,بزرگتر از چهارده مثبت Cmv ab igm=کمتراز پنج ،،کمتر از هجده منفی Rubella ...

اون یکی نوشته بودید کمتر از بیست مثبت بخاطر همین گفتم مثبته الان نوشتید منفی پس هر دوتاش انتی بادی دارید ویروس فعال نیست احتمالا شما قبلا پرنفوذترین نشان دکتر عفونی بدهید  .حالا موقع به دنیا اومدن بچه ازشون بخواهید خون بچه بدهند آزمایش  .حالا شاید مشکلتون از چیز دیگه باشه.سونو پیش دکتر پریناتولوژیست تکرار کنید 

تو سونو گفتن شکم بچه اب آورده ددور قلبش هم اب جمع شده و قادر به زندگی نیست 

انشالله خدا برات جبران کنه جاش سبز بشه تو آنومالی نفهمیدن؟

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
انشالله خدا برات جبران کنه جاش سبز بشه تو آنومالی نفهمیدن؟

سلام ممنون .نه تو سونو انومالی مشخص نبود اما ۲۳هفته رفتم سونو کرم کلیه گزارش دادن ۳۲هفته متوجه هیدروپس شدم