2777
2789
عنوان

هیدروبس جنینی

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 88 پست
سلام ممنون .نه تو سونو انومالی مشخص نبود اما ۲۳هفته رفتم سونو کرم کلیه گزارش دادن ۳۲هفته متوجه هیدرو ...

خیلی سخته چه دلی داشتی الهی این دفعه سالم بیاد بغلت

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یکی نوشته بودید کمتر از بیست مثبت بخاطر همین گفتم مثبته الان نوشتید منفی پس هر دوتاش انتی بادی د ...

من ترسیدم یه دفعه نکنه cmvرو یکی دوماه پیش گرفته باشم ،ولی اگه خدایی نکرده یکی دوماه پیش

اون یکی نوشته بودید کمتر از بیست مثبت بخاطر همین گفتم مثبته الان نوشتید منفی پس هر دوتاش انتی بادی د ...

چه آزمایشی همین تورچ رو ازش ان شاءالله ؟

من ترسیدم یه دفعه نکنه cmvرو یکی دوماه پیش گرفته باشم ،ولی اگه خدایی نکرده یکی دوماه پیش گرفته باشم چون انومالی همه چی خوب بود ،اما میگم اگه خدایی نکرده گرفته بودم طول میکشید تا آی جی ام منفی میشد ،درسته ؟

ممنونم عزیزم بارداری خیلی دعام کن ،پرسیدم ممکنه بخاطر این باشه شوهرم سرش بزرگه ،ارثی باشه گفتن ممکنه ...

انشاالله که چیزی نیست .خودتون نگران نکنید .دوباره سونو تون تکرار کنید پیش یک پزشک دیگه

انشاالله که چیزی نیست .خودتون نگران نکنید .دوباره سونو تون تکرار کنید پیش یک پزشک دیگه

ممنونم توکل برخدا و از دعای شما 

از اول متخصص بارداری های پرخطر و جنین های پر خطر میرم 

و خودش سونوگرافی میکنه