2777
2789
عنوان

هیدروبس جنینی

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 88 پست
سلام بچه داخل شکم هیدروپس شده بود، بعد دیگه آزمایش دادم تورچ دادم روبلام مثبت بود هم iggوهمigm

بعدش باردار شدید ؟بچه تون خوب بودش ؟

من باردارم تو سونوگرافی گفته بطن جانبی حداکثر نرمال ده میلی ،ازمایش تورچ دادم ، آنتی بادی cmv آی جی جی بالا و مثبت ،و انتی بادی cmvآی جی ام منفی هستش ؟

و انتی روبلا ای جی جی مثبت و آی جی ام منفی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه داخل شکم هیدروپس شده بود، بعد دیگه آزمایش دادم تورچ دادم روبلام مثبت بود هم iggوهمigm

آزمایش تون این نیست ؟

Cmv ab igg=42

Cmv ab igm=0/169

Hsv igg=1/4

Hsv igm=0/1

Toxic igg=0/130

Toxo igm=0/07

Rubella igg=64

Rubellaigm=1/29

تو این فقط روبلا آی جی جی وcmv آی جی جی فقط مثبت نیست ؟

بعدش باردار شدید ؟بچه تون خوب بودش ؟ من باردارم تو سونوگرافی گفته بطن جانبی حداکثر نرمال ده میلی ،ا ...

من آزمایش نشان دکتر فوق تخصص عفونی دادم ودوتا دکتر پریناتولوژیست هر سه تا شون نظرشان این بود ُسرخچه باعث هیدروپس شده 

من آزمایش نشان دکتر فوق تخصص عفونی دادم ودوتا دکتر پریناتولوژیست هر سه تا شون نظرشان این بود ُس ...

پس کاری به این که cmvمثبت بوده نداشتند؟

یعنی روبلا ای جی جی و ای جی ام ،جفتش فقط مثبت طبق رنج های آزمایشگاه ؟

واکسن سرخچه نزدید؟

آزمایش تون نشان دکتر بدهید نظر دکتر مهمه

خیلی ببخشید تو کلینیک ازمایشتون دیدم ،اینطور که دیدم فقط cmvآی جی جی و روبلا آی جی جی مثبت بوده ؟؟

یعنی طبق رنج های آزمایشگاهی که آزمایش دادید ،روبلا آی جی ام هم مثبت بوده؟؟