2777
2789
عنوان

کیک شکلاتی خیس

205 بازدید | 13 پست

بچه ها من خودم با این دستور درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."

آرد ۱ لیوان

شکر ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

روغن مایع ۱/۶ لیوان

قهوه دم کرده ۱/۳ لیوان

کره ۵۰ گرم

پودر کاکائو ۵ قاشق غداخوری

خامه ۳ قاشق غداخوری

وانیل به مقدار لازم

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول آرد و شکر و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم.

یه قابلمه روی حرارت ملایم میزاریم و یک سوم لیوان قهوه دم کرده و پودر کاکائو و کره و روغن رو مخلوط میکنیم و میزاریم تا جوش بیاد.وقتی جوش اومد کم کم به مخلوط ارد و شکرمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.بعد که خوب مخلوط شد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدش خامه و اسانس وانیل رو اضافه میکنیم.

کف قالب رو کاغذ روغنی میزاریم و مواد رو داخلش میریزیم و توی فری که قبلا گرم شده میزاریم.روی ۱۸۰ درجه برای ۳۰ دقیقه

بجاي كره ميشه روغن مايع ريخت؟

توی دستور هر دو رو داره.من خودم تا حالا امتحان نکردم ولی چون یه مقدار با بوی کره مشکل دارم احتمالا دفعه بعد امتحانی به جای کره روغن میریزم.نتیجه رو خبر میدم  

ببینم‌چه شکلی شده

من حدود ۴ روز پیش پختم و الان فقط همین دوتا برش مونده.

بجاي كره ميشه روغن مايع ريخت؟

من با خامه که مشکل ندارم ولی واقعا از بوی کره بدم میاد.برای همین وانیلش رو یه مقدار بیشتر میزنم که بوی کره رو بپوشونه

وای به به😋

جاتون خالی.واقعا خوشمزه و نرم میشه.با وجود اینکه این رو چند روز پیش پختم هنوز نرمه.من چون مصرفم بالاس با دو برابر این مواد میپزم که یه ۵_۶ روزی راحت باشم