2777
2789

امروز18پریودمه و حالت‌های پری دارم روز 12سیکلم فولیکول11 داشتم بنظرتون تخمک گذاریه یا اینکه فولیکول11 امیدی نیست

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

من همیشه ترشح دارم موقع تخمک‌گذاری چند روزی هست و تموم میشه ازین میفهمم 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه ترشح دارم موقع تخمک‌گذاری چند روزی هست و تموم میشه ازین میفهمم 

من 6 ساله بچه دار نمیشم یعنی تخمک‌گذاری ندارم اصلا

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

راحت ترین چک کردن غلظت ترشح واژن از بعد از پاک شدن هر روز با انگشت( تمیز شسته شده با صابون و ناخن کوتا اگر رعایت برات سخته میتونی از یکبار مصرف انگشتی استفاده کنی مثل دستکش ولی فقط یک انگشت همه داروخانه ها دارن ) چک کن از دوغ تا ماست درنظر داشته باش هروقت به ماست رسیدی زمان تخمک گذاری و اگر دقت کنی میل جنسی خودت هم خیلی فعال یعنی صبح که چشمات باز میشه دنبال همسرت میگردی که گولش بزنی 😅😅😅

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
راحت ترین چک کردن غلظت ترشح واژن از بعد از پاک شدن هر روز با انگشت( تمیز شسته شده با صابون و ناخن کو ...

خب وقتی رابطه داری که نمیشه ترشح هارو تشخیص بدی متوجه صحبتم میشی خیلی واضح نگفتم 

خب وقتی رابطه داری که نمیشه ترشح هارو تشخیص بدی متوجه صحبتم میشی خیلی واضح نگفتم 

خسته نباشید این چک کردن برای اول صبح مثل آزمایش بارداری صبح چک میکنی شب اجرایی بعدشم اگر میخوای اقدام کنی بعد از پاک شدن حداقل یک شب درمیان....... به صورت کامل اینجوری مطمعن تر تازه خدا رو چه دیدی اینجوری ضریب دوقلو هم بیشتر

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر