بودی با بدترین روزام یه اندازه بی رحم ولی اون قدر تو ذهنم زیبت و جذاب و مهربون و فریبنده ای که نمیتو ...
اگه با عشقتی این حرفای عاشقانه رو بردار جمعش کن که به اندازه صد تا دفتر از اینا نوشتم و تازه هیچ وقتم نفرین نکردم اما اون چیکار کرد
کاری کرد که تو اوج جوونی موهام سفید شد این حرفای عاشقانه به مردا نیومده
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط از خدا میخام دستشو بگیره، دختر لوس و یکی یه دونش بختش عین من باشه و دقیقا یکی عین گل پسرش دومادش بشه،یکیم عین خودش مادرشوهر دخترش،یکیم عین دخترش بشه خواهرشوهر دخترش.
ای خدا میدونم مظلوم تر از منم هست که هنوز به خواستشون نرسیدن ولی کمکم کن ذله شدم از دست این قوم
هعی منم هنوز نرسیدم به ۱۹ چندین تار موهام سفید شده و منی که همه مسخرم میکردن اینهمه مو رو چجوری میشو ...
اشتباه میکنی خواهرم من تو ۱۴ سالگی کل موهام سفید شد اابته الان برگشته باز
در هرض ۳ روز شدم پوست و استخوان خودم و دیدم وحشت کردم
ولی الان که ۱۹ سالمه میگم خیلی خر بودم
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
اگه با عشقتی این حرفای عاشقانه رو بردار جمعش کن که به اندازه صد تا دفتر از اینا نوشتم و تازه هیچ وقت ...
هعی مرد اون مرد نبود چیزی بالاتر بود خیلی بالاتر
آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️