2777
2789

سلام

شوهرم مال یه شهر دیگس با هشت نه ساعت فاصله

وماتویه شهر خودمون زندگی میکنیم

الان یکسالیه گیر داده بریم شهر خودش دلیلشم اینه که منم دلم میخاد کنار فامیلم باشه

حالا شهر خودش شهرکوچیک اصلن قابل پیشرفت نیست واسه اینده بچه هااما شهرمن کلان شهره 

درضمن فامیلش ادمهای نرمالی نیستن همشون باهم قهر ودعوا دارن خواهر وبرادر

خلاصه من خیلی مقابله کردم تا حتی با وجود بچه نزدیک بود سر این موضوع جدا بشیم البته در حد تصمیم جدی نه دادگاه و....

الان هنوز تصمیم رفتن داره ومنم هنوز موافق نیستم

حالا ایشون کلن از فامیل وخانواده من بدوووون هیچ دلیلی داره فاصله میگیره وعلنا حسودی میکنه میگه توهم نباید رفت وامد کنی تا ببینی غریبی چقد سخته 

سه ماه بود خونه پدرم نرفته بودم افسرده شدم

الان دیشب همه فامیل خونه خالم دعوت بودیم ینی خاست محبت کنه مارو برد خودش نیومدخیلی ناراحت شدم از این همه بی احترامی

ولی چنان الان بداخلاق شده ووسیله پرت میکنه 

حسوده بهم حسودی میکنه

درضمن اینم بگم درسته دوریم  از خانوادش ولی سالی سه چهار بارمیریم شهرشون وهمه فامیلشو میریم خاله عمه دایی وابجی داداش و.. و...

اون وقت ما حتی عید ها خونه فامیله من نمیریم الان دیشب بعد پنج سال رفتم خونه خالم اینم داره از دماغم میکشه بیرون

درصورتی که خونه فامیلهای اون همیشه میریم

هرچی هم میگم حرف خودشو میزنه حالیش نیست من چیکار کنم....دیشب اینقد گریه کردم....

ینی درواقع من تو شهر خودم غریبم ورفت وامدی ندارم ولی اون از شهرش دوره ولی رفت وامدش زیاده

من سیاست بلد نیستم یادم بدین

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خیلیییی سیاستمداره من چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنین واستون صلوات میفرستم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
سر صبح یاد نمیدیم برو ظهر بیا  ذ    

فدات ظهر هم قبوله فقط بگو چیکار کنم

سیاست نداره سواستفادگره😕😕😕😕😕😕😕

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
بگو بریم یه شهری که نه فامیل تو باشه نه من

اینو راس میگه

برین یه شهر ثالث با امکانات.

سالی چند بار خونه فک و فامیل اون برین سالی چند بارم خونه خانواده خودت و تمام.

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

برین یه شهری بین شهرخودتون وشوهرت

بهش گفتم یه شهر دیگه ولی شرایط کاریش فعلن اینجاست واقعا خودشم نمیتونه بره ولی بامن لج میکنه شانسمه😓