2777
2789
عنوان

بنظرتون با ماهي ٣٥٠....

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 79 پست
خخخ  این النگو نازک کادویی ها ۲ یا ۳ گرمن. اگه بدون اجرت برداره ام میشه هر سه ماه ی النگو ناز ...

بیا با من دوست شو یادم بده چطوری پول جمع کنم زن بسازی هستی خوشم اومذ ازت😂😂😂

خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری پس انداز میکنی خواهر

اینجا که ما هستیم به نسبت تهران همه چی ارزون تره مثلا سیب اونجا ۱۰تومنه کیلویی انجا ۶تومنه

برنامه ریزی کردم هرماه۱۰۰تومن پول میدم به میوه

۴۰۰تومن خرج خونه میکنم گوشت. حبوبات .مرغ‌. لبنیات

۱۰۰پول اب .برق.گاز.شارژساختمون

۲۰۰تومن هزینه دکترم میشه در ماه

۴۰۰تومن پس اندازه میکنم بعصی وقتا ۵۰۰تومن ۷۰۰تومن میتونم پس انداز کنم ولی بعضی وقتا ۲۰۰تومن بستگی به شرایطم داره

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
اینجا که ما هستیم به نسبت تهران همه چی ارزون تره مثلا سیب اونجا ۱۰تومنه کیلویی انجا ۶تومنه برنامه ر ...

چه خوب افرین موفق باشی 

اون جمع کرده هاتو چیکار میکنی اونوقت

خدایاشکرت
مثلا دوماهو باهم بده ی گوشواره ۱/۵ گرمی بخر. سه ماهتو بده النگو نازک بگیر من بودم طلا میگرفتم دوست ...

فكر خوبيه

ليزر پرسيدم گفت ٣٦٠

ولي اگه همشو بدم براي يك چيزي هيچي دستم نمي مونه

و تا سركوچه هم نمي تونم برم وشوهرمم پول نميده ديگه اگه خرج كنه از ماه بعدم كم ميكنه

چه خوب افرین موفق باشی  اون جمع کرده هاتو چیکار میکنی اونوقت

به عنوان قرض همسرم لازم داشت بهش میدم اون بعضی وقتا بهم سودمیده میگه مثلا این ۱۰۰تومن عوض اون ۳ملییون که دادی بهم خوب موقعی پول بهم رسوندی دارم جمع میکنم بزار رو پول ماشینمون 

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
چرا سه ماهه ابنجوری شده؟؟

نمي دونم 

ميگه ندارم

پول به حسابش مياد

وقتي صفر ميشه به من نشون ميده ميگه ندارم

لباس هم حس ميكنم رو لجبازي نميخره

اگه حرفي هم بزنم ميگه من براي خودم نخريدم كه تو بخري

احساس ميكنم حسادت ميكنه كه خوشگل بگردم

به عنوان قرض همسرم لازم داشت بهش میدم اون بعضی وقتا بهم سودمیده میگه مثلا این ۱۰۰تومن عوض اون ۳ملییو ...

افرین عزیزم من ایندتو میبینم که خیلی پولدار شدی موفق باشی😉

خدایاشکرت
فكر خوبيه ليزر پرسيدم گفت ٣٦٠ ولي اگه همشو بدم براي يك چيزي هيچي دستم نمي مونه و تا سركوچه هم نمي ...

ما نسیم شهریم شما کجایین؟

نمي دونم  ميگه ندارم پول به حسابش مياد وقتي صفر ميشه به من نشون ميده ميگه ندارم لباس هم حس ...

خیلی از مردا حسودی میکنن به حوسگل پوشیدن زناشون حس میکنن بیشتز میره تو چشم باهاش حرف بزن رامش کن 

خدایاشکرت
مجبوری بری کاشت؟؟ تازه قارچ هم میگیری خ نکرده تنوع بده یه ماه برو یه ماه نه بذا ناخناتم نفس بکشه خوا ...

آره ديگه اين ماه نرفتم افسردگي گرفتم

آخه ناخونام خيلي زشتن

نداشتمم كه برم

افرین عزیزم من ایندتو میبینم که خیلی پولدار شدی موفق باشی😉

ایشالا😁😂من سختی زیاد کشیدم خدا کنه به جایی خوبی برسم خودم خونه دار شم