2777
2789
عنوان

بنظرتون با ماهي ٣٥٠....

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 79 پست
آره ديگه اين ماه نرفتم افسردگي گرفتم آخه ناخونام خيلي زشتن نداشتمم كه برم

ناخوناتو بلند کن خودت سوهان بکش بهشون منم همینکارو کردم این ماه ابنجوری انگیزه ام داری همش بهشون میرسی تازه طبیعی ام هس پولم ندادی. بابتشون

خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا😁😂من سختی زیاد کشیدم خدا کنه به جایی خوبی برسم خودم خونه دار شم

انشالله به حق امام زمان خونه دارم میشی پولدارم میشی انشالله همه مردم وضعشون خوب شه منو شمام بین اونا 

خدایاشکرت
خیلی از مردا حسودی میکنن به حوسگل پوشیدن زناشون حس میکنن بیشتز میره تو چشم باهاش حرف بزن رامش کن&nbs ...

خيلي تلاش كردم....از هر راهي وارد شدم تا فقط ٢٠٠ بذاره رو پولم....نذاشت....ميدونم كه داره و ميتونه و نداد

خيلي تلاش كردم....از هر راهي وارد شدم تا فقط ٢٠٠ بذاره رو پولم....نذاشت....ميدونم كه داره و ميتونه و ...

اخه چطور سه ماهه ابنجوری شده حرفی از کسی شنیده یا ازت دلخوره پس چطور قبلا اینجوری نبود

خدایاشکرت
اسی منم همینفدر میگیرم این ماه قراره۱۱۰ بدم باشگاه ۱۰۰ بدم ضد افتاب ۱۴۰ ام خود به خود خرج میشع تا اح ...

آاااااره....

بخدا يك ليست از چيزايي كه الان لازم دارم نوشتم...شد يكو چارصد

آخه به كي بگم

اخه چطور سه ماهه ابنجوری شده حرفی از کسی شنیده یا ازت دلخوره پس چطور قبلا اینجوری نبود

نمي دونم بخدااا

خيلي باهش مدارا كردم 

خيلي ني ني به لالاش گذاشتم تا يكمي بيشتر هوامو داشته باشه نامردي نكنه ولي بي فايده بود....تهش ميگفت از پول توجيبيت بخر ....پول توجيبي كه به دهم ماه ميرسه فقط كرايه تاكسيم ميمونه