2777
2789

امشب رفتیم اول پیش خانواده خودم تولد بابامم بود دلم‌نیومد ترم گفتم بعدش برا شام بریم‌پیش خانواده شوهرم‌ زنگ زدیم گفتیم بهشون که دیر تر میریم  شوهرم‌گفت اینجا شام نمیخوریم‌میایم پیشتون مامانشم‌گفت باشه  رسیدیم دیدیم شام‌کشیدن دارن میخورن خیلی دلخور شدم  ده دقیقه صبر میکردن ماام میرسیدیم 

برااینکه ازعروس خوششون نمیاد

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خیلیم مهم نیستا خودتو ناراحت نکن 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

دیگه ببخشید خیال داشتین برا شما دو نفر پیر و جوون رو معطل کنن! از کجا معلوم ده دقه تون یک ساعت نمیشد خواهر جان

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

به روی خودم‌نیاوردم نشستیم مثلا ماام شام بخوریم  مادر شوهرم پرید بهم که میذاشتین دیر ار میومدین دیگه حالا چه وقت اومدن بود از سر شب پیش مامانتینا بودی شامم میموندین دیگه شوهرم سرشو اورد بالا به مامانش نگاه کرد مامانشم انگار که بخواد خودشو جمع و جور کنه یهو گفت اخه میگم دلخور نشن یه وقت شام نموندین 

بازم هیچی نگفتم پسرم دستشو برد سمت لیوان نوشابه گذاشتم لیوانو کنار مادر شوهرم برداشته یه لیوان کوچولو اورده توش نوشابه ریخت گرفت جلو بچم میگم ضرر داره هنوز یه سالش نشده میگه چرا سخت میگیری ما که از بچگی همه جی دادیم‌خوردن مگه بچه هامون چشونه الان