2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم...

630 بازدید | 22 پست

سلام من همونی ام که عشقم رفته بودو همش دعاوذکر میگفتم برگرده..امشب بغض گلومو گرفته بودو ویهو یه پیام برام اومد دیدم عشقم یلدارو بهم تبریک گفته..اون لحظه بااون بغض ذوق مرگ شدم..شاید فکرکنید خیلی بدبختم که بایه پیام ساده این همه ذوق کردم..ولی فقط یه عاشقم خیلی عاشق😥❤❤❤❤بعداز اون همه غم وغصه این یلدا بهترین یلدامه..چون واقعا از ته دلم خوشحال شدم..دعاکنید به عشقم برسم

درنزن..!رفته 

مبارکا باشه 😍😍😍

از این حساااا 

حالتو خریدارم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان حالم یجوریه انگار رو ابرام..اصن یه حسییی

آخ آخ 

از این هیجانا َ😍

چشم بد دور 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
آخ آخ  از این هیجانا َ😍 چشم بد دور

واقعا باورم شد دیگه که خدا صدامو خوب میشنوه..چون بابغض به عکسش نگا کردمو به خدا گفتم خیییلی دلتنگشم..بعد گوشیو گذاشتم زمین بعده ۱دقیقه پیامش اومد

درنزن..!رفته