2777
2789

سلام من دوشنبه دندون عقلم و دندون کناریش رو کشیدم،  دکترم تاکید نکرد آنتی بیوتیک بخورم و منم کلا دو سه تا خوردم چون شیرم میدم به دخترم،  ولی هنوز درد دارم،  امشب دیدم رو جای بخیه هام چندتا نقطه سفیده و عفونت کرده خیلی میترسم، چیکار کنم؟ و اینکه متاسفانه قبلشم با اینکه درد داشتم آنتی بیوتیک نخورده بودم، و سوال دیگه اینکه نکنه عفونتم رو شیرم تاثیر بذاره؟ 

فقط آب نمک معجزه میکنه مرتب با آب نمک بشور 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
فقط آب نمک معجزه میکنه مرتب با آب نمک بشور 

با آب نمکم میشورم ولی انگار نه انگار،  حتی فکر میکنم مسکنم روم جواب نمیده،  دندوناموعفونی بود کشیدمشون و چرک خشک کنم نخوردم خاک تو سرم مثلا واسه بچم نخوردم ولی الان حتی راحت نمیتونم باهاش حرف بزنم😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با آب نمکم میشورم ولی انگار نه انگار،  حتی فکر میکنم مسکنم روم جواب نمیده،  دندوناموعفونی ...

قطع نکن با آب نمک روزی چند بار بشور متوجه میشی بهتر میشه از اول .خشک کننده قوی نخور خب به دکتر نگفتی مگه بچه شیر میدی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.