2777
2789
عنوان

خدایا چرا انقد بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 106 پست

من اگر جات بودم مينشستم جلوش فيلم پو.رن ميديدم اگر حرف ميزد دهنشو جرررررررر ميدادم😤😤😤😤😤

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم از ترس بدنم میلرزه دستمومیگیرم رو سرم نزنه ولی اون محکمتر میزنه

برو پزشک قانونی نذار دست روت بلند کنه باهاش بحث نکن بذار هرچقد میخواد ببینه ولی هروقت دست روت بلند کرد کوتاه نیا برو شکایت کن

غریبه ی آشنا...
نمیتونم وجدانم قبول نمیکنه خاک بر سرم

با ادم كثيف بايد مثل خودش رفتار كرد تا بلكه ب خودش بياد

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
 از اول نمیذاره تنهایی برم بیرون

ببخشید خودش هر گندی خواست بالا میاره اونوقت شما نمیتونی از حقت دفاع کنی؟ پدری مادری خونواده ای کسی نداری بهت کمک کنه؟

غریبه ی آشنا...