2777
2789
عنوان

خدایا چرا انقد بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 106 پست

زنگ بزن به مامانش بگو پسرت فیلم س.کسی میبینه کتکتم میزنه بگو خیلی وحشیه نمیتونم تحملش کنم

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر ن پدذم فوت کرده مادرمم بیماری قلبی داره میترسم بگم

پس کسی بهت حرف زور زد کتکت زد کسیو نداری بهش بگی؟ خونواده ی همسرت چطورین؟ مادرشوهرت باهات خوبه؟

غریبه ی آشنا...

شکایت شو کن

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

خدا کمکت کنه زندگیت درسته شه بمیرم برات خیلی سخته😭

برو پزشک قانونی شکایت کن ازش پدرشو درار نمیدونم واسه چی سکوت میکنین واقعا 😐نمقگم طلاق ولی تهش اینه که یه زهر چشم اساسی ازش میگیری تا دیگه از این غلطا نکنه هر کاریم کرده باشی حق نداشته روت دست بلند کنه همین که بعدا ممکنه به دردت بخوره گرچه دختر دایی من یه سیلی خوده بود تو نامزدی داییم پسره رو به عزاش نشوند جوری ادبش کرد که هبرت آیندگان بشه عقدم بودت طلتق دخترشو گرفت دادش به یکی صد پله بهتر از اون الان فوق العاده خوشبخته

ببخشید خودش هر گندی خواست بالا میاره اونوقت شما نمیتونی از حقت دفاع کنی؟ پدری مادری خونواده ای کسی ن ...

چرا ادم اینقدر باید وصل باشه به اعضای خاتواده اومدو خدای نکرده رو از دست دادی اونوقت چی ؟خودم ادمم میتونه از حص

ق خودش دفاع کنه

چرا ادم اینقدر باید وصل باشه به اعضای خاتواده اومدو خدای نکرده رو از دست دادی اونوقت چی ؟خودم ادمم م ...

میگه نمیذاره تنهایی بره بیرون شکایت کنه به پزشک قانونی میگه چیکار کنه؟ تازه عروسه هم فیلم پو رن میبینه هم کتک میزنه هم نمیذاره بره بیرون شما بودی چیکار میکردی؟ باید به خونواده ی خودش بگه که شوهرش بفهمه بی کس و کار نیس

غریبه ی آشنا...

شاید کار اون اشاباس ولی کار تو بیشتر اشتباس میدونی مردا از اینکه کار زشتشونو بهشون تذکر بدی دیگه دوس ندارن ادامه بدی به همسن دلیل با فیزیکی عمل میکنن توربایذ یه جور دیگه متوجش میکردی که کارش بد 

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید