2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرمنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4175 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یکی دیگه پیام داده سلام خوبی دختره هم عکساشوبراش فرستاده بعدشوهرم برانس فرستاده ای جان وقربون صدقش رفته

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی
به یکی دیگه پیام داده سلام خوبی دختره هم عکساشوبراش فرستاده بعدشوهرم برانس فرستاده ای جان وقربون صدق ...

اه چندش .خب تومگه نیازاشوبراورده نمیکنی وااای خداچرابایدقربون صدقه کس دیگه بره

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
خب چیشدپول داده صیغه کرده یاهنوزکاربه اون جاهانکشیده زودفهمیدی

نه فکرنکنم،من۹ماهمه ۳هفته دیگه زایمانمه میترسم برم خونه بابام بعدزایمان کاری کنه

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی
تلشو حک کن الان که خوابه،،،اگه میخوای کامل همه چیو بفهمی.البته اگه تحملشو داری

اره چه جوری حک کنم؟رمزش هم برداشتم

به یکی دیگه پیام داده سلام خوبی دختره هم عکساشوبراش فرستاده بعدشوهرم برانس فرستاده ای جان وقربون صدق ...

😐😐واقعا متاسفم برای اینجور مردا که برای تن و روحشون ارزش قائل نیستن

اه چندش .خب تومگه نیازاشوبراورده نمیکنی وااای خداچرابایدقربون صدقه کس دیگه بره

براورده میکنم امامن۹ماهمه نمیتونم مثل قبل..

نه فکرنکنم،من۹ماهمه ۳هفته دیگه زایمانمه میترسم برم خونه بابام بعدزایمان کاری کنه

توام نروخونه بابات بمون خونت مامانت بیادکمکت اصلاهم هیچوقا خونه روخالی نزارزیرنظربگیرش 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
اسکرین شات بگیر بریز تو گوشیت شماره هارم بردار اگه بهش گفتی نزنه زیرش

اره گرفتم فرستادم براخودم چون میدونم گردن نمیگیره