2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرمنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4175 بازدید | 158 پست
چراا خب هستن مردایی که خیانت نمیکنن یکیش شوهر من

😐😐😐بله هستن کسایی که خیانت نمیکنن،،،اما الان انقد این چیزا زیاد شده که شنیدنش تعجبی نداره...تنوع طلب و هوس باز شدن،،دین و ایمانا کم شده،دورو شدن،،مطمئن باش همه خیانت دیده ها اولش اعتماد داشتن و بعدش بدضربه خوردن.انشالله که واقعا هیچ زنی خیانت نبینه.

عزیزم بخودت استرس نده شما بارداری باید مراقب خودتو بچه ت باشی بهش بگو اگه اذیتت میکنه

میخوام بش نگم ببینم تاچه حدمیخوادپیش بره

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براورده میکنم امامن۹ماهمه نمیتونم مثل قبل..

بمیرم برات اون اگه مردبودحالیش میشداون حامله ات کرده بچه ی اون توشکمته چرابایدچون مثل قبل نیستی بره دنبال زن وصیغه .باهاش حرف بزن ولی لونده ازگوشیش چیزی دیدی

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
توام نروخونه بابات بمون خونت مامانت بیادکمکت اصلاهم هیچوقا خونه روخالی نزارزیرنظربگیرش 

نمیتونم،فقط بایدبش بگم هرشب بایدبیای اونجا

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی
بمیرم برات اون اگه مردبودحالیش میشداون حامله ات کرده بچه ی اون توشکمته چرابایدچون مثل قبل نیستی بره ...

خدانکنه،خب چیکارکنم؟بخدااصلاباورنمیکردم شوهرمن یه روزبه کسی پیام۰بده انقدچشم پاک ونجیب ک هیچکی باورنمیکنه

بمیرم برات اون اگه مردبودحالیش میشداون حامله ات کرده بچه ی اون توشکمته چرابایدچون مثل قبل نیستی بره ...

بگوهمه چی س.  س نیست توزندگی خیلی چیزامهمه واینابکوتوبایدتوشرایط بدوخوب زندگی پشتم باشی عجب عوصیه زودبچه دارشدین که هنوزسیرنشده

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

چیکارکنم توروخداراهنمایی کنیدبه روش بیارم قبل اززایمان یابزارم بعداززایمان؟

بگوهمه چی س.  س نیست توزندگی خیلی چیزامهمه واینابکوتوبایدتوشرایط بدوخوب زندگی پشتم باشی عجب عوص ...

۲تابچه داریم😣😣

خدا آرامش بده زندگیت ولی بهش بگو  تحمل نکن خودتو آب گیکنی  ببخشید بگو چ گهی داری میخوری ...

واای بخدا مردا اصلا قابل اعتماد نیستن

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
بنطرم نروتنهاش نزار

یعنی بدترمیشه؟خب مامانم نمیتونه بیاد😐😢😢