2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرمنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4175 بازدید | 158 پست
برو تایپیک خیانت بخون ماشالله پرررره بعد به شوهرت بگو دلم سوخت ولی خاکتوسر زنی که خیانت و دیده و با ...

باشه بهش میگم 

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی
باشه بهش میگم 

به نظر من نظر مامان صبا منطقی.داداشم دیروز میگفت ی کسی سر کارشون همیشه وسایل کوچیک و پرت میکرد سمت این و اون به شوخی.میگه کار همیشگیش بود تا اینکه سرپرستشون میادو این طرف ی چیزی پرت میکنه سمت سرپرست مثلا شوخی کنه.سرپرست برمیگرده میگه ببین اگه چیزی که پرت کردی خدایی نکرده بلایی سر کسی اورد چکار میکنی.اگه پرت کنی بخوره تو چشم من تا اخر عمرتم دنبال رضایت باشی نمیدم خوت فکرتا بکن میگفت دو روز که دیگه هیچی پرت نمیکنه انگار هیچ موقع این کارو نمیکرده تو هم همینکارو بکن بهش بفهمون نمیبخشی و عاقبت خوبی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه بهش میگم 

نگو اینم نگو یا باید محکم جاوش وایسی یا با این چیزا درست نمیشن.

مثلا اینو بگی دیگه خیانت نمیکنه.یا میترسه؟ نه نهایتش اون مغز فندوقیشون ۲ دقیقه کار میکنه دوباره میره رو حالت کما.

امیدوارم خدا عاقبتمونو بخیر کنه.

نگو اینم نگو یا باید محکم جاوش وایسی یا با این چیزا درست نمیشن. مثلا اینو بگی دیگه خیانت نمیکنه.یا ...

تنوع طلبی تو ذاتشون خودشون میدونن هیچکس زنشون نمیشه ولی به دلیل مغز فندقیشون عقلشون بیشتر این کار نمیکنه.اسنم هست امکان داره بازم انجام بده ولی اگه به کسی بگه همه میگن حالا ببخش و ی بار و بچه داری پس بزار این بار بگذره دفعه بعد کسی انتظار بخشش ازش نداشته باشه اونجوری همه پشتش در میان اینجوری همه ازش انتظار بخشش دارن

من سخنرانی های دکتر انوشه رو گوش میکردم چن وقت پیش میگفت تنوع طلبی تو ذااااات مرداست

اگه با این قضیه مشکل دارید برید یقه ی خدا رو بچسیید 

ساختار بدنیشون اینجوریه

خیلی ناراحت شدم از حرفش خیلی

کاش تو ذات زن ها هم بود به اینحور چیزا بیخیال باشن

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

وفاداری یا خیانت هیچکدوم ربطی به ظاهر زن یا مرد نداره دوستان

وگرنه هرچقدر بخودت برسی بهتر از تو بازم هست

یا بهتر از همسرت بازم هست

اتفاقا تنها چیزی که باید تو رو از بقیه ی زن های اطرافش جدا کنه اینه که تو رو با تمام معایبت دوست داشته باشه

همسر من موقعیت وخونواده خوبی داشت ولی اومد با منی که مطلقه بودم ازدواج کرد و بهم ارزش داد 

پس اصلا خودتو ایت نکن فکروخیال اندام ک چاقی و اینام نکن

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
اینا ماله اس ام اسه ها نه تلگرام

بعله دیگه گفتم واسه گوشیه 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
من سخنرانی های دکتر انوشه رو گوش میکردم چن وقت پیش میگفت تنوع طلبی تو ذااااات مرداست اگه با این قضی ...

تو ذات ما هم تنوع طلبی هست ولی ما حیا داریم ک سرپوش میذاریم رو هرزگیمون.

خوبه اسم هرزگی شده تنوع طلبی .

این مقلا دکتر چرا در مورد خصوصیاتی ک زنا دارن ب مردا هیچی نگفته.

زنا آفریده شدن واسه ملعبه بودن

البته فکر کنم تو اسلام اینجوریه.

تنوع طلبی تو ذاتشون خودشون میدونن هیچکس زنشون نمیشه ولی به دلیل مغز فندقیشون عقلشون بیشتر این کار نم ...

اتفاقا گله داریم و ب خدا هم گله داریم. 

ما زنهارو انقدر دل نازک و حساس آفریده،و مردها رو بصری و تنوع طلب؟

این چه انصافی من شاکی ام والا

۳بار تعلیقی ام،از من بترس