2777
2789

دیشب بچه دوستم بخاطر قصور پزشکی این بیمارستان فوت کرد 

سال ۹۳ همین بلا سر بچه عمم توی همین بیمارستان اومد 

حالم خرابه از فکرم نمیرن بیرون 

خیلی راحت میگن قصور پزشکی...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان آشغالی است

ببخشید این طوری میگم ها

من چند سال پیش بچم مریض بود ،همین که رفتیم داخل وخامت اوضاع را حس کردیم. دو پا داشتیم ،چند تا هم قرض کردیم و فرار کردیم.

فرررررااااااررررر

وااای

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

اه اه منکه بچرو هیچوقت بیمارستان نیبرم دفعه پیش شوهرم نبود با بابام رفتیم دکتر خصوصی بابام میگفت ادم بمیر بهترازینه که بچشو ببر بیمارستات

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

چرا رسیدگی نمیشه پس  این همههههه فوت کودک عادیه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

مفید داغونه، یعنی بچه سالم رو از بین میبرن چه برسه به مریض، چقدر حالش بده دوستت امشب 😥

بچمو بردم آزمایشگاه با بدبختی ازش خون‌گرفتن جلومون از دستش افتاد شکست شیشه خون، من فقط مونده بود نکشمش😐 انقدر ناراحت بودم، اون بنده خدا چه حالیه یعنی 😔 خدا بهش صبر بده ❤

پسر من ۸ماه بود که ویروس اسهال و استفراغ شدید گرفته بود تب خیلی بالا ما اولین بارمون بود این اتفاق برای بچمون افتاده بود ۵صبح رفتیم مفید کودکان بچم داشت توی تب ۴۰درجه میسوخت که ی انترن داشت روی بچه من اموزش میدید بعدم میخواستن ازمایش بگیرن گفتن ببر توی اتاق شیر نمونه بگیر ی اتاق خیلییی کوچیک وسط زمستون دمای اتاق شیردهی به شدت یخ استخوان سوز فرار کردیم