یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
مفید داغونه، یعنی بچه سالم رو از بین میبرن چه برسه به مریض، چقدر حالش بده دوستت امشب 😥
بچمو بردم آزمایشگاه با بدبختی ازش خونگرفتن جلومون از دستش افتاد شکست شیشه خون، من فقط مونده بود نکشمش😐 انقدر ناراحت بودم، اون بنده خدا چه حالیه یعنی 😔 خدا بهش صبر بده ❤
پسر من ۸ماه بود که ویروس اسهال و استفراغ شدید گرفته بود تب خیلی بالا ما اولین بارمون بود این اتفاق برای بچمون افتاده بود ۵صبح رفتیم مفید کودکان بچم داشت توی تب ۴۰درجه میسوخت که ی انترن داشت روی بچه من اموزش میدید بعدم میخواستن ازمایش بگیرن گفتن ببر توی اتاق شیر نمونه بگیر ی اتاق خیلییی کوچیک وسط زمستون دمای اتاق شیردهی به شدت یخ استخوان سوز فرار کردیم