2777
2789

کیا بچشونو میفرستن یه همچین کلاسی؟میخاستم نتیجشو بهم بگین

من دخترم یک سالو ده ماهشه میفرستمش کلاس دوزبانه از پیله تا پرواز واقعا خوبه براشون

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

خوش ب حال بچت👍

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسي يكم درمورد كلاسش توضيح ميدي منم پسرم و ببرم،بعد شما كدوم شهري؟هزينش چطوره؟

عمرا يه درصد هم احتمال نميدادم گرفتار مريضي بشم اونم چي ام اس 😣 برا سلامتيم از ته دلت دعا ميكني؟؟؟
خوش ب حال بچت👍

از بس خودم عاشق زبان انگلیسی بودم اینقد رفتم کلاس که نگو ولی بازم نمتونم روون مکالمه کنم دوس دارم دخترم مکالمش قوی باشه😍

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
من خودم با پسرم کار میکنم هرچی به فارسی بلده به انگلیسی هم بلده کلا هر دو زبان رو صحبت میکنه با ای ...

اگه خودت بلد باشي ميشه اما من خودم زبانم ضعيفه

عمرا يه درصد هم احتمال نميدادم گرفتار مريضي بشم اونم چي ام اس 😣 برا سلامتيم از ته دلت دعا ميكني؟؟؟

والا زبان ب نظر من خیلی فرار هس من پسرم پارسال خیلی باهاش کار میکردم کامل حرف میزد ولی وقتی لغات رو کمتر کردم دیدم خیلیارو فراموش کرده فقط زمانی جواب میگیرین ک خودتونم مثل اونجا باهاش کار کنین وگرنه پول دور ریختن هست

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
از بس خودم عاشق زبان انگلیسی بودم اینقد رفتم کلاس که نگو ولی بازم نمتونم روون مکالمه کنم دوس دارم دخ ...

من که بچه ندارم ولی ارزومه بچه هام به دو سه تا زبون مسلط باشن.موفق باشه دختر کوچولوت❤

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...