2777
2789
عنوان

کلاس دوزبانه برا بچه های شش ماه تا شش سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 29 پست
والا زبان ب نظر من خیلی فرار هس من پسرم پارسال خیلی باهاش کار میکردم کامل حرف میزد ولی وقتی لغات رو ...

ن اگه از كوچيكي چن سال مدام بره كلاس نكه فاصله بندازه ها مدام بره فراموش نميكنه ديدم كه ميگم

عمرا يه درصد هم احتمال نميدادم گرفتار مريضي بشم اونم چي ام اس 😣 برا سلامتيم از ته دلت دعا ميكني؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاست ؟شهریه چجوریه ؟هفته ای چند بار ؟وچندساعته؟

به صورت بین المللیه تو همه شهر ها تو شهر ماکه مرودشته شهریش با پکیجه مخصوصش ماهی ۲۵۰تومنه هفته ای دوبار یکساعته

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
ن اگه از كوچيكي چن سال مدام بره كلاس نكه فاصله بندازه ها مدام بره فراموش نميكنه ديدم كه ميگم

خب منم همین رو گفتم دگه دقت نکردین فقط زمانی جواب میده ک ازون شرایط دور نشن

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
امضاتون واقعیت تلخیه... آفرین!

بله متاسفانه.زبونمون مو دراورد ولی ....

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
اسي يكم درمورد كلاسش توضيح ميدي منم پسرم و ببرم،بعد شما كدوم شهري؟هزينش چطوره؟

کلاسش کلا با بازیو شعره و به اضافه یه پکیج هیچ فشاری رو بچه نیست من یکی از شهر های اطرافه شیرازم هزینش با پکیج ماهی ۲۵۰تومنه

از بس خودم عاشق زبان انگلیسی بودم اینقد رفتم کلاس که نگو ولی بازم نمتونم روون مکالمه کنم دوس دارم دخ ...

عزيزم شرمنده يه سوال ديگه بكنم ازت دخترت از چن وقتگيش ميبري؟پسر من الان يه سال و سه ماهش هس بنظرت ببرمش خوبه منم شيرازم؟بعد الان اصلن حرف نميزنه ها فارسي بنظرت فايده اي براش داره

عمرا يه درصد هم احتمال نميدادم گرفتار مريضي بشم اونم چي ام اس 😣 برا سلامتيم از ته دلت دعا ميكني؟؟؟
اسي خب بيا توضيح بده

به صورت بین المللیه تو همه شهر ها تو شهر ما شهریش با پکیجه مخصوصش ماهی ۲۵۰تومنه هفته ای دوبار یکساعته 

کلا با بازیو شعره فارسی حرف زدن تو کلاس ممنوعه مربی کلا انگلیسی صحبت میکنه و بچه به صورت غریضی گنجینه لغت جمع میکنه

عزيزم شرمنده يه سوال ديگه بكنم ازت دخترت از چن وقتگيش ميبري؟پسر من الان يه سال و سه ماهش هس بنظرت بب ...

اره حتما ببرش عالیه اتفاقا حرف نمیزنه بهتره بیشتر روش اثر داره اگه داعم ببریش تا ده سالگی کلا روون مکالمه میکنه

اره حتما ببرش عالیه اتفاقا حرف نمیزنه بهتره بیشتر روش اثر داره اگه داعم ببریش تا ده سالگی کلا روون م ...

مرسي قشنگم

بین المللی یعنی چی؟

یعنی اینکه مدرکشون که گرفتن تو کله کشورا قابل استفاده هست و اینکه تو همه شهر های کشور این کلاس هست مثلا تو مسافرت بری از اونجا که میرن کلاس یه نامه میگیری تو اون شهری که رفتی مسافرت هم میتونه کلاس بره

یعنی اینکه مدرکشون که گرفتن تو کله کشورا قابل استفاده هست و اینکه تو همه شهر های کشور این کلاس هست م ...

وا این چرا اینطوری شده😐