2777
2789
عنوان

هزینه اصلاح ابروتون چقدره؟

356 بازدید | 34 پست

خواهرم اطراف تهران هستیم رو هم دوازده میده ولی من جای کاملا معمولی تهرانم ابرو سی تومن اصلاحم سی.اگه اینجا ماهی شصت باید بدی پس اون بالا بالاها چقدره یعنی؟شمام قیمت ارایشگاتونو بگین ببینیم کدوم نرمال تره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفته واس من.

بیرونم ۱۲تا۱۵

ماهی؟؟؟من ماهی سه بارمیرم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

من مشهدم 

۱۰ میدم

چ خبرهههه

چند ماه پیش خواهر شوهرم عقد کرد واسه اصلاح رفت پوپر (آرایشگاه معروف مشهده)۷۰ داد واسه اصلاح عروس

چقدر زیاده تهران😐

شروع هدفم....تا عید😍....وزنم الآنم ۶۵....وزن هدف تا اول اسفند ۶۰...تا عید ۵۸.....و همچنین تثبیت ۳ جز قرآن....من میتواااانم😍😍😍😍