2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم به هم قول دادیم اگه زمانی بچه دار شدیم از لحاظ اعتقادی هیچی رو بهش تحمیل نکنیم و بذاریم ت ...

سلام 

نظر شما رو قبلا تو تاپیکایی که گذاشتم دیدم ولی نمی دونم کجا

خودتون یادتونه؟ 

سلام  نظر شما رو قبلا تو تاپیکایی که گذاشتم دیدم ولی نمی دونم کجا خودتون یادتونه؟

نمی دونم‌ کجا دیدید ولی چند بار این موضوع رو گفتم

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

اره راضین کاش بشه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
چرا معمولی ؟

چون خودمم معمولیم انتظار یه آدم فوق العاده رو ندارم و نیازیم نیست همه مخترع،خلاق یا دانشمند و...بشن فقط بتونه راهشو پیدا کنه و از زندگیش لذت ببره 

تو چیزی که واقعا استعدادشو داره در حد تواناییش بهترین خودش باشه

چون خودمم معمولیم انتظار یه آدم فوق العاده رو ندارم و نیازیم نیست همه مخترع،خلاق یا دانشمند و...بشن ...

اتفاقا من اگه بچه ای داشته باشم حداکثر تلاشم می کنم استعدادش رو بفهمم و تو مسیری بذارمش که بتونی پیشگام باشه  

اتفاقا من اگه بچه ای داشته باشم حداکثر تلاشم می کنم استعدادش رو بفهمم و تو مسیری بذارمش که بتونی پیش ...

درسته پدرومادر خیلی تاثیر دارن همه دوس دارن بچه هاشون بهترین باشن اما بعضیا اطلاعات کافی برای راهنمایی ندارن یا اصرار به چیزی میکنن که مخالف طبیعت واستعداد اون فرد هست

شناخت استعداد وتوانایی ها خیلی مهم هستن

نه بهتر از من باشه البته ظاهریش زیاد مهم نیست معمولی باشه ولی از نظراخلاقی و اعتقادی بهتر باش ...

بچه که برا پدر مادرش زیباست حتی اگر معمولی باشه فکر میکنن دختر یا پسرشون زیبا ترین آدم روی زمینه 

بچه که برا پدر مادرش زیباست حتی اگر معمولی باشه فکر میکنن دختر یا پسرشون زیبا ترین آدم روی زمینه&nbs ...

آره از این لحاظ گفتم که خودم معمولیم😄 وزیبایی اونقدرا مهم نیست چیزای خیلی مهم تری تو زندگی هست

درسته پدرومادر خیلی تاثیر دارن همه دوس دارن بچه هاشون بهترین باشن اما بعضیا اطلاعات کافی برای راهنما ...

اون که ایراد داره اینه مثلا من تو خیالات خودم دوست داشتم چیزی بشم که نتونستم یا نشده بشم بعد زورکی می خوام بچه ام راه نرفته من رو بره  مثل خانواده هایی که تو انتخاب رشته بچه هاشون وادار می کنن رشته ای که دوست نداره بره اما این که توقع داشته باشم بچه ام تو زمینه مورد علاقه اش بتونه به متخصص بشه خیلی هم خوبه و منطقی