2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرآن و مهر و جانماز هم نیست تو خونه تون!؟

نه

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
ما کلیمی هستیم...مزوزا رو در های خونه..ورودی..تورا توی خونه...منورا هم ب عنوان تزیینی...من زیاد چیزا ...

چه جالب ، یک توضیح مختصری در مورد این مواردی که به عنوان مقدسات کلیمیان بیان کردید می دین ؟ 

خودتون هم با کلیمی وصلت کردید؟

معمولا موقع بلند شدن یا انجام کار های سنگین گفتن یا علی و یا ابا الفضل مرسومه، جالبه کار پدرتون.&nbs ...

نه اصلأ

پدرم واسه هیچ کاری زور نمیکنه

من تیپ و قیافم جوریه که همه فک میکنن پدر و مادرم آزاد هستن و نماز و روزه نمیگیرن ولی برعکس مذهبی هستن و من آزاد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
هیچ کدوم از اینه نمی تونه مسلمون بودن طرف رو نشون بده، چون همه شون ظاهری و جز مادیات هستن  مسل ...

مگه الان کسی گفته این ها ثابت می کنه ما مسلمان های خوبی هستیم؟ به هر حال ظواهر هم از اعتقادات افراد تاثیر می گیره و سبک زندگی افراد با اعتقادت مختلف، یکسان نیست. 

نه اصلأ پدرم واسه هیچ کاری زور نمیکنه من تیپ و قیافم جوریه که همه فک میکنن پدر و مادرم آزاد هستن و ...

شما یعنی به چیزایی که پدر و  مادرتون اعتقاد دارن ، اعتقادی ندارید؟ کمتر دیدم پدر و مادر مذهبی بی تفاوت به مذهبی نبودن فرزند شون باشن .

شما یعنی به چیزایی که پدر و  مادرتون اعتقاد دارن ، اعتقادی ندارید؟ کمتر دیدم پدر و مادر مذهبی ب ...

اعتقاد دارم ولی انجام نمیدم

فقط تو ماه رمضون نماز میخونم و روزه میگیرم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

ما خیلی به حلال وحرام بودن اهمیت میدیم،حالاخودمون که نه،اما پدرم وقتی حضورداشته باشن غیبت نمی‌کنیم!نماز و روزه هم همیشه انجام دادیم،به هیچ عنوان مشروب وارد خونه ما نمیشه،ماهواره نداریم،پدر ومادرم خیلی بهم احترام میزارم 

فعلا اینا به ذهنم رسید وفک میکنم که حتی غیرمسلمان ها هم،یه قسمت هاییش رو انجام بدن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ما خیلی به حلال وحرام بودن اهمیت میدیم،حالاخودمون که نه،اما پدرم وقتی حضورداشته باشن غیبت نمی‌کنیم!ن ...

مثلا صبح ها دسته جمعی بلند می شین واسه نماز صبح یا مثلا پدر خانواده بیدار می کنن بچه ها رو پاشین نماز بخوونید. 

چه جالب ، یک توضیح مختصری در مورد این مواردی که به عنوان مقدسات کلیمیان بیان کردید می دین ؟  خ ...

اره هردو هستیم منورا برای عید حنوکا استفاده میشه. فقط اون روز روشن میشه هفت تا نشانه روز های هفته هست و شمع وسط ب عنوان هفتمی برای شنبه روشن میشه..تورا ک کتاب مقدسه و همیشه تو دید هست...کلا ما کتاب تورا و تفسیرهاشو زیاد میخونیم ...ی عکس از سرزمین مقدس اورشلیم داریم تو تابلو دیوار...مزوزا هم از پوست ی حیوان کوشر میسازن ک نام خدا(ب عبری نمیشه نوشت چون باید قلم و کاغذ مخصوص باشه اسم خدارو بنویسی)‌‌و ی سری چیزای دیگه...

مزوزا روی در یعنی طرف ب دینش افتخار میکنه و اصیل هستش ی چیزی تو این مایه ها😁