2777
2789
عنوان

همسایه بیشعور . بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 61 پست
دوماه داریم تذکر میدیم  بزار واصه ۸ صبح اینکار تو بکن حال بهم زن کارش . مردم بیدار باشن نشنون.م ...

واقعا رفتی گفتی صبح فین کن!!!!

به نظرم شما یه همسایه ی خیلی ایراد گیر هستین و تحمل شما خیلی سخت...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
در مورد فین کردن مردم توی خونه خودشون که نمیتونید و حق ندارید اعتراض داشته باشید  ولی دعوا ...

نه ۴ صبح اون هروز ۸ صبح به بعد این کثافت کاریاشو بکنه

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی درکت میکنم ما هم همسایه قبلیمون همینجوری بود تقریبا به مرز دیوانگی رسیده بودم.

باز الان یه پیرزنی اومده دردسرای خودشو داره امروز کله صبح اومده در زده شوهرم رفته دم در میگه برام آژانس بگیرین همسرم میگه آژانس که نیس الان دیگه اسنپم کله صبح روز جمعه مگه پیدا میشه

هیچی دیگه شوهرم حاضرشد بردش.

به نظرم زیاد حساس شدی. زندگی آپارتمانی این چیزا رو داره. ما همه واحدهامون نفری دوتا بچه دارن بچه ها همش با هم جمع میشن و سر و صدا میکنن یه همسایه هم داریم از یه ساعت شب به بعد یادشون میوفته با هم دعوا کنن اگه من بخوام حرص همه این چیزها رو بخورم که یه دقیقه هم نمی‌تونستم اونجا دووم بیار یه کم حساسیتت رو کم کن

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
دوماه داریم تذکر میدیم  بزار واصه ۸ صبح اینکار تو بکن حال بهم زن کارش . مردم بیدار باشن نشنون.م ...

شاید بینیش انحرافی چیزی داره تنگی نفس میشه با اون همه مخاط. بهتره بش ادرس پزشک بدی😊

نه ۴ صبح اون هروز ۸ صبح به بعد این کثافت کاریاشو بکنه

ببین واقعا به شما ربطی نداره این موضوع کسی بی دلیل ۴ صبح از خوابش نمیزنه که این کارو کنه

شاید مشکل تنفسی داره نمیتونه صبر کنه همسایه ها بیدار شن بره راه نفسشو باز کنه که

من از دست همسایه بلایی نبود سرم نیاد خونه نازنینمو زیر قیمت فروختم رفت رفتم الان ویلایی راحت شدم به معنای واقعی کلمه انشاالله خدا به همه آرامش بده

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یعنی دیگه یه فینم نمیتونه بکنه تو چار دیواری خودش؟؟؟؟؟!!!

از حول دادن شوهرت میشه فهمید یکم بی اعصابی عزیزم.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!