2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم تو اینستا تعریفش می‌کردند گفتم بپرسم🙏

منم دیدم اون کلیپو یه پسره میزد به صورتش.اونا هزارتا روتین کرم خارجی دارن الکی میان جلو دوربین چرت وپرت میگن

اگه دلیل جوشات تنبلی تخمدانه من درمانشو بلدم

منم دیدم اون کلیپو یه پسره میزد به صورتش.اونا هزارتا روتین کرم خارجی دارن الکی میان جلو دوربین چرت و ...

واقعا بلدی برای تنبلی تخمدان الانم بخاطر تنبلی منو جوشایی زدم اندازه گیلاس خدا خیرت بده میشه بگین

واقعا بلدی برای تنبلی تخمدان الانم بخاطر تنبلی منو جوشایی زدم اندازه گیلاس خدا خیرت بده میشه بگین

.من صبحا ویتامین سی میخورم قبل نهار پودر ساشه اینوفولیک میخورم برای تنبلی تخمدانه. بعد نهار زینک پلاس میخورم برای جوش پوست مو معجزه اس روزی یدونه هم قرص کرومیوم پیکولینات میخورم جایگزین متفورمینه برای تنبلی تجویز میکنن ویتامین D هم ماهی یبار مصرف میکنم این قرصا رو از توی تاپیک پربازدید یه خانوم که مشکل جوش وتنبلی داشت پیدا کردم از دیجی کالا سفارش دادم روتین پوستیم دارم خاستی بیا تلگرام عکساشو بفرستم الان تو اروپا با مکمل ویتامین درمان میکنن .پیاده روی نداشتن استرس حذف تنقلات هله هوله هم مهمه

.من صبحا ویتامین سی میخورم قبل نهار پودر ساشه اینوفولیک میخورم برای تنبلی تخمدانه. بعد نهار زینک پلا ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی متاسفانه تلگرام ندارم 

به منم متفورمین میدن خودم لاغرم اون میخورم هم فشارم میفته بشدت هم لاغر میکنه