2777
2789
عنوان

همسایه بیشعور . بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 61 پست
اخ اخ خیلی بده . اینو تجربشو داشتم. منتها زود بلند شدیم از خونه . نه بخاطر اونا پیش اومد واسمون. خدا ...

خداروشکر  تو دو سه ماه آینده خونمون ساخته میشه از شرشون راحت میشم  

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

سلام من تازه عضو شدم اصلا نمیدونم دیگه کسی این تاپیکو دنبال میکنه یا نه! ولی در جواب اون دوستانی ک میگن اعصابت ناراحته و حساسی و فلان میخواستم بگم اعصاب هرکسی بهرحال ظرفیت داره شاید دوست عزیزی ک این تاپیکو برای درد دل گذاشته ک درددل خود منم مدل دیگه ای هست واقعا انقد تحمل کرده ک از توانش دیگه خارجه و بقول شما اعصابش ضعیف شده بنده خدا. حالا من نمیگم همسایه شونم حق نداره فین کنه و ب کارای شخصیش برسه ولی اینطور ک ایشون میگن سر ساعت ۴ این حرکتو انجام میده مشخصه ک طرف دست خودشه چون اگه مشکل تنفسی داشت دیگه سر ساعت نبود و در ساعتهای مختلف این حرکتو میزد! حقیقتش یکم خودمم درددل داشتم از همسایه هامون خیلی دلم پره نمیدونم کسی اصلا میخونه یا نه ولی دلم میخواست اینارو یجا بگم...متأسفانه اپارتمان نشینی یه معضل بزرگی شده برای همه مخصوصا با مصالحی ک این روزها بکار میبرن و صدای خصوصی ترین کارها هم منتقل میشه و برای همه خب مقدور نیست بخوان با شرایط اقتصادی فعلی خونه شونو ک با هزار زحمت پیدا کردن و خریدن بخوان بدن ویلایی بگیرن و باید بنظرم یسری قوانین باشه ک ادما مراعات همدیگه رو بکنن و بتونن زندگی کنن کنار هم ولی متأسفانه مردم خیلی خودخواه و بد شدن!الان خود من از صب تا شب یا باید درس بخونم یا سر کارم و خب حق دارم مثلا ۱۲ شب دیگه تو آرامش بخوابم خونواده م همینطور بخدا ما اصلا آزارمون ب مورچه نمیرسه انقد کم همدیگه رو میبینیم ک حتی زیادم حرف نمیتونیم بزنیم انقد بی سروصدا همه مون میایم میریم ک خیلی وقتا همسایه هامون فکر میکنن مسافرتیم یا نیستیم ولی اصلا از همسایه شانس نیاوردیم! همسایه بالاییمون سگ داره اندازه اسب ک ساعت ۱۱ شب ب بعد وقت دویدنشه از ۴ صبم پارس کردنش شروع میشه یعنی سقف نمونده واسمون تازه رنگ و نقاشی کردیم همه ترک خورده ریخته...همسایه پایینیمون ک خیر سرش مدیر ساختمونه تا ۳ صب مهمون دارن مست میکنن و آواز میخونن ب هیچ شکایتی هم رسیدگی نمیکنه...همسایه بغلیمون حتی زن و شوهر نیستن ۳تا پسر دانشجوان ک دقیقا از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صب ک بخوان برن مرتب میرن حموم و دوشو تا آخر باز میذارن جوری ک صدای تمام لوله ها درمیاد و وقتیم بهشون میگیم میگن ب شما ربطی نداره ما هر ساعتی دلمون بخواد حموم میریم...بخدا رعایت یسری چیزا اونقد سخت نیست ک بخوایم بگیم طرف چهاردیواری اختیاریشه هرساعتی دلش بخواد حق داره هر کاری بکنه!با وضعیت فعلی ساختمونا دیگه عملا ۴دیواریها اختیاری نیست و اشتراکی شده حداقل کاری ک میتونن بکنن اینه ک تو یسری ساعتا یسری کارای الکتیو رو ک میدونن مزاحمت ایجاد میکنه انجام ندن یا کمتر انجام بدن یا با صدای کمتری انجام بدن...نمیدونم دیگه چی بگم! من خودم چندین ساله نه خواب دارم نه زندگی رعایت همه رو میکنیم ولی کسی رعایتمونو نمیکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.