2777
2789
عنوان

همسایه بیشعور . بی فرهنگ

2146 بازدید | 61 پست

ما یه اپارتمان زندگی میکنیم.

یه همسایه دوماه اومده نمیدم از کجا .احتمالا از پشت کوه . شعور فرهنگ زیر صفر . ساعت ۴ صبح که میشه میره توی توالت .با نهایت زوری که داره دماغ شو خالی میکنه. اونقد که صداش زیاد نمیدونم .رگ مغزش چرا پاره نمیشه !!!!

دیشبم که از ساعت ۲تا ۳ دعوای خانوادگی تو پارکیک جیغ داد هوار . این دونمونه از کارای مزخرفشونه

بهشون تزکر هم میدی طلبکارن .خوبه  مستاجرا .اگه صاحب خونه بودن .چی 

واقعا من بد بخت باردارم به سختی خوابم میبره . دیشب نخوابیدم از سر صداشون . 

نمیدونم مدیر ساختمون که بی عرضه اس پاشم  برم یک کاغ بردارم برم بنویسم‌ 

همسایه محترم .اگه باشعور فرهنگ هستی . اگه از پشت کوه نیومدی .حداقل رعایت حال همسایه ها رو بکن. نصف شب . بینتو با نهایت زورت .خالی نکن دعوای خانوادگی تم بزار واسه روز نه نیمه شب!!!! 

یعنی اینقد از کم خوابی اعصابم خورده که حد نداره تحمل صدا بچه خودممم ندارم .بیچاره شوهرم اومد بوسم . کرد حولش دادم اون ور . 

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعواش خب اگر یه بار پیش اومده کاری نمیشه کرد اما خب اشتباه...اما درمورد اولی دیگه به اون ربطی نداره شما خواب نداری و همچنین دیوارا انقدر نازکه که شما صدای دماغ اون بدبختو میشنوی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

آخی الهی .. . درک ات میکنم ، منم کشیدم بخدا 

همسایه ی ما یک روز در میان نصف شب زن اش رو میزد منم شدید استرسی شده بودم 

اونقدر که زن اش داد میزد کمک میخواست 

فقط گریه میکردم ، روانی شده بودم اصلا

بعضی ها خر مغز ان هر چقدرم بگی انگار ن انگار .....

تا دندان دارید لبخند بزنید  
دعواش خب اگر یه بار پیش اومده اما خب اشتباه...اما درمورد اولی دیگه به اون ربطی نداره شما خواب نداری ...

دوماه داریم تذکر میدیم  بزار واصه ۸ صبح اینکار تو بکن حال بهم زن کارش . مردم بیدار باشن نشنون.من بیخواب نیستم از صدا اون بیدار میشم بخواب میشم

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

ببخشید مسله اول که بینی خالی کردن هست  به نظرم ربطی به شما نداره در نهایت میگه ۴دیواری اختیاری و شاید بنده خدا بیماری ریوی داره .

چون منم همین مشکل رو داشتم به اضافه اینکه ساعت ۳ شب میرفتن حمام و اواز میخوندن .

در وقت اعتراص گفت بینیمو مریضم عفونت ریه دارم اگر این کار نکنم خفه میشه .

حمام هم زن و شوهر هستیم و جلوی جمع خجالت گشیدم .

امادعوا و سر و صدا رو تذکر بدی د

تو امسال ۳ تا مستاجر عوض کرده همه ادمای عتیقه قبلی یه دختر مجرد که داعم ادمای مختلف میاورد

بهش بگین به بنگاه بسپره به خانواده ۲ یا ۳ نفره ، آدم حسابی اجاره بده چشماشم وا کنه موقع اجاره دادن