2777
2789
عنوان

سوالی که استاد دانش خانواده درباره ازدواج از دخترا پرسید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 27 پست

شما مگه باهاش بحث میکنین ما توی کلاسای عمومی همه سرشون تو گوشیه هی استاده میگه یه لحظه گوش کنین شاید چیز خوبی میگفتم. یه لحظه مییزارن کنار ۳۰ ثانیه بعد دوباره گوشی

اینجوری بهترم هست البته ترم پایینیا رفته بودن با استاد یکی از دروس عمومی بحث و دعوا کرده بودن همشونو انداخته بود😑

اصلاً ازدواج از نظر من نوبتی نیست...هر کی کیس مناسب سر راهش اومد بره حالا چه اولی چه آخری...اطراف خودم خواهر سومی از همه زودتر رفت اون دو تا مجردن...اگه این می گفت نه از کجا معلوم دیگه کسی مثل شوهرش و کسی که باهاش تناسب داشته باشه سر راهش میومد.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما مگه باهاش بحث میکنین ما توی کلاسای عمومی همه سرشون تو گوشیه هی استاده میگه یه لحظه گوش کنین شاید ...

اره یه سریا بحث میکنن😭

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

اسم استاد یعنی طرف باید یه جایگاه بزرگی داشته باشه نه که حرف های ابتدایی بزنهبه نوع رشته هم ربطی ندا ...

اخه موضوع درس همینه ازدواج و تشکیل خانواده دیگه

این وسط بعضی اساتید نظرای شخصی خودشونم قاطی میکنن

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

رسم رسومات قدیم دیگه منسوخ شدهپسر خاله من ازدواج کردرسم داریم صبح زود برا منزلشون صبحونه ببریم بخورن ...

ترک هستین؟

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .

هیچ وقت فلسفه این موضوع مسخره رو نفهمیدم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

ترک هستین؟

نه خوزستانی جنوبی

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

استادتون تخصصشون چه رشته ایه؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!