2777
2789
عنوان

اخروعاقبت مادربودن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 105 پست
توروخدا انقدر زود تصميم نگير  اخه اون دختر بيست و چهار ساله چه گناهي كرده قبوله نبايد دست رو ب ...

اینهمه سال به دندون گرفته بودمشون دلم خوش بود بزرگ میشن سربلندم میکنن جواب محبتامومیدن امروز بااین کارش دشمن شادم کرد الان طرف شوهرم میگن وای شوهرش ک هیچی جیگرگوششم ازخونه انداخت بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چندسال زندگی میکنی؟اگه با ازدواج با اون اقا خوشبخت میشی کار خوبی میکنی  تا کی برای بقیه زن ...

قبول نکرده بودم دوباررفته پیش داداشم بهش گفتم من نمیتونم باعث خراب شدن زندگیش بشم وزن دوم نمیشم جواب ردداده بودم ولی امروز جواب مثبت دادم

ببین باید یه دوره مشاوره بری تا بتونی بفهمی کاردرست چیه.فقط اول باید آرامش پیداکنی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
منم ۲۱باردار شدم خودم سیسمونی خریدم خودم چیدم فقط روز سیسمونی برون مادرم اومد سیسمونی رو دید زایدم ف ...

بخدا من زاییدم اومدم خونه خودم پاشدم بچه داری و کار کردن .یعنی یه بالشت کسی پشتم نزاشت بگه از بیمارستان اومدی تکیه بده.الانم ۲۵سالمه ها ولی اطرافیان و میبینم ...

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه ها رو بده باباشون به ازدواجم فعلا فکر نکن برای خودت مستقل و جدا زندگی کن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نمیرن پیشش دوست ندارن کلابرن

جدی باش برای فرار از اینا عجولانه تصمیم نگیر از چاله به چاه میوفتی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

وای تو چرا خودتو از چاله میندازی به چاه چرا میری زن دوم بشی چرا ناله ونفرین یه زن برا خودت میخری چرا میخای زندگی یه زن نابود بشه تو زنی چجوری دلت میاد گور بابای هر چی مرده تو چه نیازی به این مردای نامرد روزگار داری ک و ن لق همشون عاقلانه رفتار کن تو الان مستقلی چرا استقلال خودتو میخای از دست بدی یکم قوی باش پروبال بچههاتو بگیر مثلا مادری چرا اینهمه ضعیف شدی تو این شرایط ازدواجت اشتباه محضه من نمیگم ازدواج نکن بذار سر فرصت با عقل وتدبیر انتخاب کن 

توروخدا به اون زن رحم کن کن ببین اگه بفهمه شوهرش رفته زن دوم گرفته چه حالی به روزگارش میاد تو خودت کم از خیانت شوهرت لطمه خوردی تو که این دردو کشیدی چرا میخایی یه زن دیگه هم این درد تلخ خیانت بچشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
سلام عزیزم،خوبی؟ نگرانتم،چیکار کردی ؟ی خبر از خودت بده

سلام عزیزم ممنون ک نگرانم بودی هیچی عروسی درپیش داریم نشستم دارم کارتارواوکی میکنم باباشم کلاکشید کنار