2777
2789
عنوان

مردی که گل میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 18773 بازدید | 92 پست

استاتر دلت انگار نیست قبول کنی یه نوع اعتیاده پس ازدواج کن باهاش بعد بیا تجربه رو هاتو بگو 

خوب همه میگن خوب نیست برو یه سرچ بزن تو اینترنت در مورد عوارض اش 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماریجوانا اول با گل شروع شد بعد رسید به کوکایین.بعدش هم غده ی قلبی یا میکوسم توی قلبش تشکیل شد که د ...

عزیزم خدا کمکتون باشه 🙏 

بله مهم. نیست چه سمتی داشته باشین توی جامعه 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
استاتر دلت انگار نیست قبول کنی یه نوع اعتیاده پس ازدواج کن باهاش بعد بیا تجربه رو هاتو بگو  خو ...

نه اصلا تو بگو تریاکیه واقعا دوس داری زن یه تریاکی شی استاتر؟؟

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
خیلی مخرب نیست اما بعد از یه مدت دیگه بهش حال نمیده و میره سراغ یه جنس سنگین تر. به حرف اعتماد نکن. ...

الان ده ساله میکشه سراغ چیز دیگه نرفته و اصلا تا حالا نگفته که میخواد ترک کنه

اشتباهی ریپلای کردی من استارتر نیستم 😂

نه عزیزم اشتباهی نیس بقیه پست تورو گذاشتم که قبول نمیکنه که یه نوع اعتیاده

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
الان ده ساله میکشه سراغ چیز دیگه نرفته و اصلا تا حالا نگفته که میخواد ترک کنه

شرایط خانوادت چطوره عزیزم؟ 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
چه تاثیری داره خب 😓

دختر خوب داعونش میکنه تو زندگی متاهلیتون اثر میزاره رو مغزش رو اخلاقش سلامتیش.

کاملا ریسکه زندگی بااین آقا کاملا

عقل میگه همین الان تموم کن

دل میگه نه دوست داره میخواد باهاش ازدواج کنی شرایطشم خوبه قبول کن

یکیو انتخاب کن.

ولی ب اینده و عواقبش فکر کن

کاری کن از انتخابت دوفردای دیگه پشیمون نشی

زندگی سخته درسته شاید یجاهایی ادم بگه اه چقدر مشکلات چقدر بده این متاهلیو و اینا

ولی خب از رو عصبانیته دوتا چیز خوبم داره

ولی این چیزا همش بده همش پشیمونیه

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
اگه یکم فکر کنی میفهمی.میگی کسی که گل میکشه به ازدواج فکر میکنه منم گفتم کسی که گل میکشه به زندگی عا ...

تو فکر کنی بسه 

ازدواج با درس خوندن و زندگی عادی و اینا یکیه از نظر تو 

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد