2777
2789
عنوان

مردی که گل میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 18773 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من میکشید. عاقبتش وحشتناک بود .

عذر میخوام عزیزم 

گل چی هست؟ 

و. برادرتون. چی شد؟

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸

من دوستپسرم  اینوری بود . اتفاقا اصرار ب ازدواج داشت . واقعا پسر خوبی و ایده عالی بودا.اما تو کاراش ک دقیق شدم یکم رد بود واقعا مخشون نابود میکنه درسته میگند  اعتیاد نداره یا مخو باز میکنه اما همش چرته .  کلا طرف مخش خورده میشه ب مرور بعدم خودت سرشکسته میشی بعدا چون نکته مثبتی نیست تو جامعه

اگر یکبار مصرف نکنه بشدت عصبی و پرخاشگر میشه

فقط کافیه درموردش به سرچ ساده بکنی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
جسمی یا عقلی؟

حتی زندگی ر هم ب نابودی میکشونه.اگه ترک نکنه

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
عذر میخوام عزیزم  گل چی هست؟  و. برادرتون. چی شد؟

ماریجوانا

اول با گل شروع شد بعد رسید به کوکایین.بعدش هم غده ی قلبی یا میکوسم توی قلبش تشکیل شد که دکترش میگفت علت اصلیش همین مخدر بوده.

لازمه بگم داداشم دکتر هم هست .فقط معتادای کنار جوب نیستن که میکشن از اینا