2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عدس رو ریختم کف اتاق روش راه رفتم😑

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه اسباب بازی داشتم فشار میدادی جیغ میکشید.سه سالم بود موقعی که بابام خواب بود رفتم زیر گوشش دکمشو فشار دادم🙄😐⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)

یادم نمیاد

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

دبه شیر رو با توپ زدم نصفش ریخت توش آب شور ریختم ،بعد ک میخواستن بخورن خانواده گفتن چرا اینجوریه و گفتم فقط گوشمو تابوندن کتک نزدن

جَنگَلِ سوختِه را وَعدِه باران نَدَهید...

ابروهامو روبروی اینه ایستادم و خیلی شیک بعد شونه زدنشون قیچی کردم😂

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

با بچه های همسایه رفتیم دکتر بازی من دکتر بودم با سوزن خیاطی آمپولشون زدم چقدر گریه کرد ن سوسولای دهن لق رفتن به مامانا گفتن😒😒😒😒بی جنبه ها دیگه باهاشون بازی نکردم😂

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

من چون سابقه مزاحم تلفنی شدن داشتم از بچگی همه بم شک میکردن یبارشم زنگ زده بودم ی آقاهه برداشت گفتم منزل آقای هویج؟ بعد شرو کرد فحش دادن قط کردم گریه کردم چن وق بعدش میخاستم بزنگم خونه مادربزرگم اشتباهی زدم جای دیگه قط کردم آقاهه زنگ زد بابام برداشت شاکی شد هرچی گفتم اشتباه شده بود باور نکرد یکی زد درگوشم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

سرما خورده بودم شدید و شربت و قرصامو نمیخوردم.دیگه مامان بابام به هرروشی متوسل شده بودن تا بهم شربت بدن....بابام یهو عصبی شد یه سیلی محکم خوابوند تو صورتم...همینکه دهنمو وا کردم جیغ بزنم گریه کنم مامانم شیشه شربتو خالی کرد تو دهنم 😂😂😂من یه لحظه اینطور شدم😨بعد قورتش دادم 😫