2777
2789

سلام دوستان کسی بوده با دستیار تخصص عمل کرده باشه همون رزیدنت ها ک زیر نظر دکتر متخصص عمل میکنن در مشهد 

خوب بوده یا ن؟؟

چند وقت پیش وقت گرفتم واسه انحراف ک معاینه شدم پیش دکتر بهم گفت اگه مبخوای هم زیبایی هم انحراف عمل میکنیم برات با دو‌نیم تومان تو بیمارستان دولتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنیا😑

دکتر متخصص می ری نه چه برسه رزیدنت

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
اخه خیلی نمونه کار نشون داد خوب شده بود 

اخه خیلی از متخصصا با سابقه کار عالی نمونه کار خرابم دارن رزیدنت ک تازه داره یاد میگیره چیکار کنه چیکار نکنه

من بودم هیچوقت اینکارو نمیکردم حالا بازم خودتون باید تصمیم بگیرید ولی دماغ ی عضویه ک تو صورت ادم خیلی ب چشم میاد و اگه خدایی نکرده بد بشه دیگه درست بشو نیست..

خودم دو‌ دلم میخواستم ببینم کسی انجام نداده 

من پیش فوق تخصص انجام دادم راضی نیستم دیگه وای به حال دستیار

البته شانسم هستا شاید این دستیاره خیلی کارش خوب باشه و از صدتا متخصصم بهتر عمل کنه ولی خب ریسکه دیگه باید قبلش از کسایی که پیش خود اون شخص عمل کردن سوال و تحقیق کنی و خودشونو ببینی نه عکسشونو

🌷

من سر عمل رزيدنتا و استاداي فيروزگر ميرفتم 

خيلي عالي بود عملاشون 

بيشتر كارارو خود استاد انجام ميداد

مثلا دكتر محبي برا مطبش هم يه سال بايد تو نوبت باشي هم هزينه ي عملاش فوق العاده بالاست تو مطب 

با همون كيفيت تو ببمارستان عمل ميكرد

ولي بيمارستاناي اموزشي  ديگه رو نميدونم 

نه فقط نوشتم كه بدونين معنيش اين نيست هرجا رزيدنت عمل كنه حتما عمل بد باشه

خب اینای ک من میگم زیر نظر بهترین دکتر شهر مشهد عمل میکنن رزیدنت ازشد بود  و گف مهر دکتر متخصص تو پرونده میخوره