2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون واریکوسل عمل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست

دکتر بعداز عمل واسه شوهرم هیچ داروی تجویز نکرده گفت تا یکسال اگه حامله نشدی دیگه دارو میدم آیا شوهرشما دارویی استفاده میکنه؟

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
میگم پنچ سال بعدکه عمل کرد باردارشدم بااین تفاسیر که موع بارداری واریکوسل خفیفداشت دکتربهش داروداده ...

اهان خوش باشین....واسه منم دعا کن...شوهر من تازه ۱ماهه عمل کرده

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان به سلامتی باشه الهی همیشه لب تون خندون باشه واسه منم دعا کن

فدات شم عزیزم.انشاالله هرچه زودترشملهم طعم مامان شدنومیچشین❤❤❤❤

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
دکتر بعداز عمل واسه شوهرم هیچ داروی تجویز نکرده گفت تا یکسال اگه حامله نشدی دیگه دارو میدم آیا شوهرش ...

نه دکتر بهش دارو نداد اما یکی از دوستاش تو دارو خونه بود بهش یه کپسولی داده اسمش مینرال که مولتی ویتامین و یه کپسول دیگه اسمشو یادم نیس برای تقویت اسپرم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
فدات شم عزیزم.انشاالله هرچه زودترشملهم طعم مامان شدنومیچشین❤❤❤❤

قربونت برم بادعای خیر شماها

نه دکتر بهش دارو نداد اما یکی از دوستاش تو دارو خونه بود بهش یه کپسولی داده اسمش مینرال که مولتی ویت ...

مولتی ویتامین یا اسید فولیک من هم بهش میدم ویتامین دی هم خیلی خوبه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر