2777
2789
اگه میشه بروعوضش کن زیاد جالب نیست

باش عزیزم اخه اون مغازه مدل بهتر نداشت ظهر خریدم اگ ببرم پس میگیره؟؟؟

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش عزیزم اخه اون مغازه مدل بهتر نداشت ظهر خریدم اگ ببرم پس میگیره؟؟؟

فوقش با یه چیز دیگه ک لازمته عوضش کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اره چندگرفتی

۹۵ تومن گفتم بعدظهر برم پسش بدم شوهرم دعوام کرد پس چرا خریدیش ازظهره دعواداریم 😢

جدی قشنگ نیس؟؟؟ میشه عکس یکی ک خودت خریدی بذاری ببینم مدلشو 

من هنوز نخریدم.. 

ولی از بین اینا قراره یکی رو سفارش بدم 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
من‌بگیرم‌میخام تک‌رنگ بگیرم 

یه تک رنگ داشت کرمی رنگش قشنگ بود روش پاپیون داشت 

من هنوز نخریدم..  ولی از بین اینا قراره یکی رو سفارش بدم

قشنگه قیمتاش چنده؟؟؟؟ اخه شهرمون نداره این مدلیا 

قشنگه قیمتاش چنده؟؟؟؟ اخه شهرمون نداره این مدلیا 

من ایران نیستم خوشگلم .. ولی حدود ۵۰ یورو هست .. 

شما هم اگه شد یه ساده انتخاب کن .. نشد ولش کن .. اصلا و ابدا ارزش ناراحت شدن نداره ..

من همیشه به خودم میگم تو قبر که قرار نیست این وسیله رو ببرم .. حالا که شده .. اشکال نداره 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

[QUOTE=116470816]وای خدا وقتی وارد تاپیک شدم گفتم خاک تو سرت برو نظرات و بخون ببین هیچکس مثله تو منحرفِ بدبخت نیست😂

😂😂😂😂

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
برم سجاده بزرگتر بيارم😒🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
۹۵ تومن گفتم بعدظهر برم پسش بدم شوهرم دعوام کرد پس چرا خریدیش ازظهره دعواداریم 😢

ولش‌کن عزیزم ارزش دعوا نداره نگه دار

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
بردم پسش دادم هنوزکه نخریدم 

من خریدم برا نی نیم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍