2777
2789

من واقعا خستم دو سال میسازم بلا نموند تو زندگی سرم بیاد هرررر چی بگین کشیدم الانم اصلا زندگی نرمال و عادی نداریم صدقه سر خانواده شوهر. برا من یه روز موندم اینجا آزار دهندس هر روز به امید اینکه از این خونه بریم میگذرونم بگین من چیکار کنم بریممم شوهرم راضی نمیشه. اینکه بگم اصلا پایین نمیرم ولی شوهرم گرفتن تو چنگشون اونم وابستس خیلیییی خستم خدا واسه دشمن ادم نخاد 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنم

خوبن؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

منم با مادرشوهرم و جاریم تو یه حیاطیم ولی خونه هامون جدا

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
اصلا هم سخت نیس مثل مادر می مونه برام

من مادرشوهرم تقریبا خوب بود پدر شوهرم اذیت میکرد

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
اخه چرا من اینجا آرامش ندارم 

آخ مستاجری خیلی بده فقط پول جم کن خونه بخر ما اصلا پول تو دستمون نمیمونه هزار تومن حقوقمون زیاد شه صاب خونه دو هزار میذاره رو اجاره

هیچ