2777
2789
عنوان

اونایی که ابروهاشونو ارایشگر خراب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 36 پست
طاقت دردشو ندارم. گذاشتم‌دخترونه پر بشه راحت شدم

اره بابا . من یک نفرو میشناسم هی ابرو میده دست ارایشگر .. ارایشگر هم هربار برای اینکه پولش حلال شده یه خط میره بالا . داره ابروهاش تموم میشه

میام منطقی با دلم صحبت کنم ،میگه خفه شو بابا دوسش داری!🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جدیدا خودم برمیدارم ابروهامو

یکم خرابش کردم ولی چون مداد میکشم معلوم نیس😂

رنگ ابرو هم گرفتم خودم رنگ میذارم، ارایشگر بیشعور رنگ مو میذاره واس ابرو 

راستی شما نمیدونی چیکار میکنن ک وقتی رنگ ابرو میذارن یکم سایه رنگش میمونه(تا سه چهار روز)؟ 

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
منم جدیدا خودم برمیدارم ابروهامو یکم خرابش کردم ولی چون مداد میکشم معلوم نیس😂 رنگ ابرو هم گرفتم خ ...

من تجربه خودمو بگم . ببین من دو صفر خریدم . درست میکنم میزارم . وچون دوست ندارم خیلی روشن شه از وقتی میزارم تا دو دقیقه صبر میکنم و میشورم که فقط یه حاله رنگ بیوفته زیاد روشن نشه

من ابروهام خیلی پرپشتن احساس میکنم زشتن نمیدونم برا شب یلدا باریکشون کنم یا نه🙁😐

پر پشت مدِ .. دست نزن پشیمون میشی

منم بخاطر بی پولی خودم برمی‌داریم اما مداد بکشی که نمیدونی چی به چیه من میرم آرایشگاه بعد تا ماه بعدی تا یکم درمیاد سریع با موچین تمیز میکنم گاهی قیچی میزنم گاهی هم که عجله داشته باشم تیغ.اما خودم خراب میکنم نمیتونم جفت دربیارم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
مشکل اینجاست که ابرو کشیدن بلد نیستم

انقد بکش دستت راه بیوفته بعد که راه افتاد برداشتنش رو شروع کن منم اولش بلد نبودم 

چقد راحتتت و فردا همین حرکت میزند و نیمی از ابروها بعد پاک کردن مداد را برداشته و کاسه ...

نه منم با مداد ابرو بر میدارم خوب شده من دم ابروم رو آرایشگر یه مدت برداشته بود یکی از ابروهام  اصلا دم نداشت با همین روش پر شده اصلا خراب نمیشه فقط اطرافشو تمیز کنی خود ابرو راحت فرم میگیره نازکم نمیشه 

آفرین بر تو  ولی عزیزم من روز عروسیم رفتم پیش آرایشگر بهم نگفت و خودش ابرومو تیغ زد بعد که من ...

من برای بیعانه دادن رفتم یه فرم دادن که چی میخوای این چیزا . تو فرم نوشتم به هیچ وجه دست به ابروم نزنن . موهامم رنگ نکردم . همچنان رنگ نمیکنم