اون همه کاربری که تو تاپیک پر بازدید گفتن ابرو هاشونو ارایشگر خراب کرده
خب چرا خودتون بر نمیدارید؟ من تاحالا یکبار هم ابرو دست ارایشگر ندادم .حتی برای ازدواجم .
مدلی که روی ابرو هام در میاد و دوست دارم با مداد ابرو میکشم پر رنگ میکنم بعد موها و پرز های اضافه اطرافشو با موچین میگیرم . اخر سر هم یه شونه میزنم یه قیچی ریز و تمام
منم جدیدا خودم برمیدارم ابروهامو یکم خرابش کردم ولی چون مداد میکشم معلوم نیس😂 رنگ ابرو هم گرفتم خ ...
من تجربه خودمو بگم . ببین من دو صفر خریدم . درست میکنم میزارم . وچون دوست ندارم خیلی روشن شه از وقتی میزارم تا دو دقیقه صبر میکنم و میشورم که فقط یه حاله رنگ بیوفته زیاد روشن نشه
منم بخاطر بی پولی خودم برمیداریم اما مداد بکشی که نمیدونی چی به چیه من میرم آرایشگاه بعد تا ماه بعدی تا یکم درمیاد سریع با موچین تمیز میکنم گاهی قیچی میزنم گاهی هم که عجله داشته باشم تیغ.اما خودم خراب میکنم نمیتونم جفت دربیارم
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
چقد راحتتت و فردا همین حرکت میزند و نیمی از ابروها بعد پاک کردن مداد را برداشته و کاسه ...
نه منم با مداد ابرو بر میدارم خوب شده من دم ابروم رو آرایشگر یه مدت برداشته بود یکی از ابروهام اصلا دم نداشت با همین روش پر شده اصلا خراب نمیشه فقط اطرافشو تمیز کنی خود ابرو راحت فرم میگیره نازکم نمیشه