2777
2789
عنوان

اونایی که ابروهاشونو ارایشگر خراب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 36 پست
چقد راحتتت و فردا همین حرکت میزند و نیمی از ابروها بعد پاک کردن مداد را برداشته و کاسه ...

اخه باید منطقی بود تو مدل ابرو . اگر واقعا مدل ابروشونو بشناسن . بعد از کشیدن فقط موهای اضافه اطراف رو بر میدارن نه خودِ ابرو .. ارایشگر هایی داریم ک خود ابرو دو برمیدارن 

میام منطقی با دلم صحبت کنم ،میگه خفه شو بابا دوسش داری!🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سالهاست ارایشگاه نرفتم خودم با بند زن برقی صورتمو اصلاح میکنم بعضی وقتها هم با موبر.  ابروهام خیلی داغونن مجبورم مداد بکشم ولی آرایشگاه تیغ میزنه میترسم الوده باشه ولی قبلا که میرفتم خیلی نازکش میکردن از طرف دیگه هرارایشگری ابرومو میبینه میگن چرا اینقدر ابروهاتو خراب کردی آبروی ادم جلوی مشتریاش میره بخاطر همین چیزا دوست ندارم  برم ارایشگاه به همه جیز ادم کار دارن به قیافه به تیپ بدم میاد یکی تو جمع از عیب و ایرادم بگه کلا از محیطهایی مثل ارایشگری و جاهای مشابه این خوشم نمیاد زیادی خودمونی میشن تو همه جیز نظر میدن 

خانما من الان با بند انداز دست داداشم بود خاست بدونه چطور کار می‌کنه برا زنش بگیره زد ب ابرومو و قسمتی کنده شد ب نظرتون چکار کنم پر شه یا اصلا رشد می‌کند دیگه؟

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
منم سالهاست ارایشگاه نرفتم خودم با بند زن برقی صورتمو اصلاح میکنم بعضی وقتها هم با موبر.  ابروه ...

دقیقا با نظرت موافقم حرف منو زدی

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
منم سالهاست ارایشگاه نرفتم خودم با بند زن برقی صورتمو اصلاح میکنم بعضی وقتها هم با موبر.  ابروه ...

من از دوران نوجوانیم  که میدیدم  ابروی عروسای طفلیکی رو تیغ میزنن با خودم عهد بستم ابرو دست ارایشگر ندم و ندادم . کار خوبی میکنی

منم بخاطر بی پولی خودم برمی‌داریم اما مداد بکشی که نمیدونی چی به چیه من میرم آرایشگاه بعد تا ماه بعد ...

ابرو رو باید سر حوصله با دقت و یکی یکی برداری تا خراب نشه