2777
2789

اون همه کاربری که تو تاپیک پر بازدید گفتن ابرو هاشونو ارایشگر خراب کرده 

خب چرا خودتون بر نمیدارید؟ من تاحالا یکبار هم ابرو دست ارایشگر ندادم .حتی برای ازدواجم . 

مدلی که روی ابرو هام در میاد و دوست دارم با مداد ابرو میکشم پر رنگ میکنم بعد موها و پرز های اضافه اطرافشو با موچین میگیرم . اخر سر هم یه شونه میزنم یه قیچی ریز و تمام 

میام منطقی با دلم صحبت کنم ،میگه خفه شو بابا دوسش داری!🙄

جدی ؟؟من همش فکرمیکنم بدترش میکنم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طاقت دردشو ندارم. گذاشتم‌دخترونه پر بشه راحت شدم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
جدی ؟؟من همش فکرمیکنم بدترش میکنم

نه با حوصله مداد بکش مدلی که میخوای مطمئن شو جفتش یکیه .. بعد اطرافش و اضافاتشو بردار 

میام منطقی با دلم صحبت کنم ،میگه خفه شو بابا دوسش داری!🙄

آفرین بر تو 

ولی عزیزم من روز عروسیم رفتم پیش آرایشگر بهم نگفت و خودش ابرومو تیغ زد بعد که من فهمیدم گفتم چرا این کار رو کردی گفت ارایشت زمخت میشد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم