2777
2789

بچه ها اینجانب یک زخم خورده از شک های شوهرم هستم و الان یکی از دوستان از شک شوهرش گفته بود دلم سوخت گفتم تاپیک بزنم راهنماییتون کنم

شک شوهرم مربوط به ۵سال پیش و بالطف خدا تونستم کامل مهارش کنم درحالیکه میگن آدم شکاک قابل درمان نیست ولی من تونستم و خدا کمکم کرد

و الان مثل موم تو دستمه و اگه خدایی نکرده به بدترین شکل و بدترین جا من رو ببینه کاری نمیکنه و کاملا بهم اعتماد داره 

البته کلی عذاب کشیدم مثل همتون

حالا اگه خاستید یه اعلانی بدید که راهنمایی کنم اگه هم که کسی نیست نشینم دوساعت از تجارب و راهکارهام بگم نصفه شبی🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو. من شوهرم شکاک نیس ولی خوبه تجاربتو بگی ماهم ب چیزی یادبگیریم فقط خلاصه بگو اسی جون

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

سلام اگه بگی که ممنون میشم...من شوهرم نمیذاره تا سر کوچه تنها برم الان چهار سال از زندگیمون میگذره

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  

تجربتو بگو خریداریم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
سلام اگه بگی که ممنون میشم...من شوهرم نمیذاره تا سر کوچه تنها برم الان چهار سال از زندگیمون میگذره

وای منم حتی تا در حیاط اجازه ندارم،یه سره تو خونم خیلط بده... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍