2777
2789
😐اخه کی دیگ شپش میگیره چرکو نبوده؟😐😂

نه الان هس کلن فصله شپشه ادم میترسه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اره سالم بودن مو هم خیلی مهمه ،به نکته خوبی اشاره کردی

واقعا بعضی ها فقط موبلند میکنن .موهای سوخته شده از دکلره و وز وزی مثل پشمک دور سرش پف کرده آخه چه قشنگی داره. من خودم موهام بلنده تا پایین کمرم وعاشق موی بلندم ولی اگه خراب بشه حتماکوتاهش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخخخ بخدا این درد منم هس یه هفته س موندم کوتاه کنم یا نه موهای من حالت داره و و تاروباسنمه و ما کلا ...

کوتاه کنی راحت تری بیشتر بهش میرسی بارداری حموم رفتن سخته و به قول خودت صب به صب باز میکنی ولی کوتاه باشه شونه کنی باز باشه خودتم روحیه میگیری

اگه اذیت نمیشی کوتاه نکن حیفه ولی اگه خواستی کوتاه کنی بفروش من شنیدم تازگی ها کسایی هستن خیلی پول م ...

راستش چون یکم‌تو شستنش وسواس دارم فقط نیم ساعت شستن موهام‌طول میکشه بیرونم ک میام ب اون اندازه خشک کردن و این چیزاش نمیدونم بخدا

چشم ها بی فایده اند وقتی که ذهن کور باشد...
پس چرا کوتاه کردی؟؟😑

رفتم کمی بزنم ناقافل کلن زد گف حواسم نشد ولی بهت میاد 😐😐😐😐😐

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اره خب میدونم ولی خب ک مراقبت کنه نمیگیره

نه از مدرسه میارن بچه ها 

دوستم هفته پیش کوتاه کرد سی سانت مو پر پشت بدون رنگ 900ارایشگره خریده بو دازش

برامن چهل سانت شاید بیشترم بود بدون رنگ مشکی بود نکبت حرومش بشه 

ای کاش اون کمی رو هم نمیزدی  ولی خب بازم بلند میشه

اره کاش، شوهرم میگه میگفتی من یکم میزندم نمیرفتی اینجوری میکردی دیگه جه کنم

کوتاه کنی راحت تری بیشتر بهش میرسی بارداری حموم رفتن سخته و به قول خودت صب به صب باز میکنی ولی کوتاه ...

اره این حرف شماهم منطقیه والا مغزم هنگیده الان دندون دردم دارم واقعا در عذابم😖

چشم ها بی فایده اند وقتی که ذهن کور باشد...