2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو باید سالم باشه .بلند کوتاه نداره. موی کوتاه بدون موخوره براق خیلی قشنگتره ازموی بلند پرازموخوره.& ...

اره سالم بودن مو هم خیلی مهمه ،به نکته خوبی اشاره کردی

یکی اومده بود عروسی موهاش بلند بود یهودیدم شپش داره موهاش فرار کردم 😥😥😥

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

آخخخ بخدا این درد منم هس یه هفته س موندم کوتاه کنم یا نه موهای من حالت داره و و تاروباسنمه و ما کلا ارثی موهای خیییلی پری داریم من همیشه برا پیداکردن کلیپس در عذابم ولی در کل عاشق موی بلندم اما همه میگن بارداری اذیت میشی البته بگما فقطم شب ب شب برا خواب بازش میکنم و صبم باز کلیپس و میزنم و تمام تا روز بعد

چشم ها بی فایده اند وقتی که ذهن کور باشد...
اره نمیخاستم انقد بزنم ارایشگره فامیله شوهرم بود نفهم یهو زد از بیخ نگو موهامو میخاد پر پشتم بود میگ ...

دوستم هفته پیش کوتاه کرد سی سانت مو پر پشت بدون رنگ 900ارایشگره خریده بو دازش

شوهرت ناراحت نشد

چرا انقد گف زشتو اخرش گریه کردم گف باشه گریه نکن دیگه یه جور تحمل میکنم 😂😂😂زود گولش زدم ولی خیلی حساس بود رو موهام همیشه سشوار و شونشو اون میکرد میگف بهم ارامش میده 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
آخخخ بخدا این درد منم هس یه هفته س موندم کوتاه کنم یا نه موهای من حالت داره و و تاروباسنمه و ما کلا ...

اگه اذیت نمیشی کوتاه نکن حیفه ولی اگه خواستی کوتاه کنی بفروش من شنیدم تازگی ها کسایی هستن خیلی پول میدن بابت مو ی بلند خانما