2777
2789
چه خوب که سشوارش و انجام میداده ولی مطمعن باش بعد خودش خوشش میهد باز کنی وبهش برسی 

گوشوارم بندش کنده شده امروز میگف ببریم عوض کنیم بنداز گردنت افتاده بیرون گوشات بدونه گوشواره 😂😂میخاد یه جوری خوب بشم

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
نه از مدرسه میارن بچه ها 

اره میدونم اینجا هم همینجور دختر خواهرم موهاش تا پشت زانوشه مدرسه بهش گیر داده بود ک کوتاه کنه کوتاه نکرد ولی انقد مراقبت میکنه ک نگو روزی دو بار میره حمام قبل مدرسه و بعد مدرسه و زیر مقنعه ش هم کلاه میزنه ک خداروشکر چیزیش نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم قشنگ حس کردم ک بعد از اینکه خودتو تو آینه ببینی پشیمون میشی تا فرداش دیره😐😂

اخه میدونی بحث میره سر عادت من چندین ساله موهام همیشه بلند بوده میگم کوتاش کنم یهو افسرده نشم شوهرم ک همیشه میگه به چه کارت میاد تو فقط زحمتشو داری باخودت میکشی 🙄🙄

چشم ها بی فایده اند وقتی که ذهن کور باشد...
اره میدونم اینجا هم همینجور دختر خواهرم موهاش تا پشت زانوشه مدرسه بهش گیر داده بود ک کوتاه کنه کوتاه ...

اره دختر منم موهاش بلنده ولی نازکه مراقبم من 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
نه بابا خوشگله اتفاقا تو دلش ذوق کرده ببینه گوشواره رو اون مدلیت و گوشت 😂😍

😂😂😂خداکنه فعلن که بروز نمیده 

حالا دیگ افسوس ب درد نمیخوره تقویتش کن ک هم پر پشت بشه و بلند 

اره رشد موهام خوبه باز بلند میشه ولی خب دیگه به دردم نمیخوره 26 سالمه چن سال بود نزده بودم 

انگار شوهرت خوشش نمیاد از موی بلند؟ یا چون اذیتی میگه؟

والا کلا نظرخاصی نمیده همیشه براهرچیزی جنبه منطقی و درنظر میگیره وکلا با چیزی ک بخواداذیتت کنه اما بگی مثلا چون دوسش دارم نگهش داشتم مخالفه یعنی احساسات کلا منتفیه ها🙃

چشم ها بی فایده اند وقتی که ذهن کور باشد...
خدا  شمارو و دخترنازتو خفظ کنه دختر با مو قشنگه

ممنون گلم همچنین شما و بجها هاتونواگه دارین😍😍