2777
2789
عنوان

اخه من با این بیشعور چه کنم🙄؟؟؟؟

364 بازدید | 27 پست

خواهرشوهر بیشعورم اومده میگه پسر داداش بزرگم پر موه مثله باباشه از من می پرسه بدن باباش و دیدی رونا و سینش همش موه ☹

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤

گفتم والا من عادت ندارم برادرشوهرمو دید بزنم نمیدونم شماهارو😑

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه بچه تو شکمت الان قلب داره ؟گفتم اره رفتم سنو گفت همه چی خوبه یهو پسرم عطسه کرد اونم خرافاتی گفت خدا رحم کنه فک کنم دیگه نزنه قلبش 

بیشعور احمق 

بیچاره شاید بی منظور گفته....آخه بعضی ها اینقدر پرموهن از دورم داد میزنه 

نه کلن اینا با مادرش حتی خواهر برادرم میگن بهم نظر دارن

چه خواهر شوگری🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
میگه بچه تو شکمت الان قلب داره ؟گفتم اره رفتم سنو گفت همه چی خوبه یهو پسرم عطسه کرد اونم خرافاتی گفت ...

وای خدا چه بی نزاکت

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

ی مدت میگفت شوهرش با جاریش بهم نظر دارن 

ی مدتم میگفت دختر جاری بزرگش و جاری کوچیکش به پسر ۱۵سالش نظر دارن

وای خدا چه بی نزاکت

اصلن یه جوریه 

پالتو خریده بودم گفت نشونم بده نشون دادم بدون خداحافظی پاشد رفت☹