2777
2789

با بچه سختتون نیست؟من که خیلی اذیت میشم مخصوصا تو پاییزو زمستون که هوا سرده دخترمم واسه مدرسه رفتن خیلی اذیت میشه تو این سرما زورش میادصبح ها  پیاده بره مدرسه اینقدر به من وباباش التماس کرد براش سرویس بگیریم ولی به خاطر هزینش نمیتونیم 

میخوام ببینم شماهم مشکل دارید یا فقط منم؟؟😢

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر این مشکلات همون روز اول طی کردم باهاش که ماشین می‌خوام سر عقد.البته خودم دارم ولی اون نمیدون ...

واقعا خوب کهری کردی آدم از اول شل بگیره سفت میخوره من ده ساله ازدواج کردم کلا دوسال ماشین داشتیم که اونم همسرم باهاش تصادف وحشتناکی کرد فروختیمش دیگه هم نتونستیم بخریم یعنی تو خیابون که راه میرم به کسایی که ماشین دارند غبطه میخورم دلم واسه دخترم میسوزه 

نه سخته من ماشین دارم ولی خب میدونم سخته اینجوری با اتوبوس ببر بیار

نمیشه گلم اون ساعت اتوبوس نداریم مجبوره پیاده بره خیلی اذیت میشه مخصوصا اینکه دوستاش اکثرا با ماشین میان و میرن 

ما بعد دوازده سال زندگی یه پراید داغون گرفتیم ، ۱۶۰ میلیون.هر روز خدام تعمیرگاههولی چقدر ذوق داشتم و ...

اینجوریم سخته واقعا😮‍💨

واقعا خوب کهری کردی آدم از اول شل بگیره سفت میخوره من ده ساله ازدواج کردم کلا دوسال ماشین داشتیم که ...

چند تا وام خونگی ثبت نام کن اگر طلا داری بفروش سعی کن بخری ولی بزن به نام خودت.یا این خودرو ثبت نام کن حواله رو بفروش حدود ۷۰,تومن قیمته بذاری روش یه پراید میتونی بخری

من میتونم طلا بفروشم ماشین بخرم اما رانندگی بلد نیستم. اگر نه ماشین خیلی خوبه . خرید و برای مدرسه بچ ...

خداراشکر گلم برو رانندگی یاد بگیر از داشتن ماشین و رانندگی کردن لذت ببر 

چند تا وام خونگی ثبت نام کن اگر طلا داری بفروش سعی کن بخری ولی بزن به نام خودت.یا این خودرو ثبت نام ...

همسرم نمیذاره وام ثبت نام کنم ولی حواله فکر خوبی بود مرسی گلم به خدا من به پیکان هم راضیم