با بچه سختتون نیست؟من که خیلی اذیت میشم مخصوصا تو پاییزو زمستون که هوا سرده دخترمم واسه مدرسه رفتن خیلی اذیت میشه تو این سرما زورش میادصبح ها پیاده بره مدرسه اینقدر به من وباباش التماس کرد براش سرویس بگیریم ولی به خاطر هزینش نمیتونیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خاطر این مشکلات همون روز اول طی کردم باهاش که ماشین میخوام سر عقد.البته خودم دارم ولی اون نمیدون ...
واقعا خوب کهری کردی آدم از اول شل بگیره سفت میخوره من ده ساله ازدواج کردم کلا دوسال ماشین داشتیم که اونم همسرم باهاش تصادف وحشتناکی کرد فروختیمش دیگه هم نتونستیم بخریم یعنی تو خیابون که راه میرم به کسایی که ماشین دارند غبطه میخورم دلم واسه دخترم میسوزه
واقعا خوب کهری کردی آدم از اول شل بگیره سفت میخوره من ده ساله ازدواج کردم کلا دوسال ماشین داشتیم که ...
چند تا وام خونگی ثبت نام کن اگر طلا داری بفروش سعی کن بخری ولی بزن به نام خودت.یا این خودرو ثبت نام کن حواله رو بفروش حدود ۷۰,تومن قیمته بذاری روش یه پراید میتونی بخری