2777
2789
عنوان

اخه من با این بیشعور چه کنم🙄؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 27 پست
اصلن یه جوریه  پالتو خریده بودم گفت نشونم بده نشون دادم بدون خداحافظی پاشد رفت☹

یه تخته اش کمه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
میگفتی آره.نوک سینه اش موهاش بیشتره.دختره عوضیه😑

همینجوریشم میگن پسرم به عموش رفته اینم بگم که میگن ۱۰۰درصد بچه اونه استغفرالله خدایا توبه

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اين وسط تو اذيت نميشي؟ واقعا  خواهر برادر بهم نظر دارن

زیاد باهاشون رفت و آمد نمیکنم گلم و کارامو اینکه کجا میرم یا نمیدم و نمی گم بهشون که حرف در نیاد برام

حتی ی مدت داداشم خونه ما می موند کم کم پچ پچاشون شروع شد که شوهرم دهنشونو بست

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤
فكر كنم بيماره  من الان دكتر شدم هر كامنت كه بذاري يه نظري ميدم😂😂😂😂

واقعا اعصابم خورده از دستش 

احمق میگه بچه تکون نمیخوره میگم زوده حالا کو تا تکون خوردن میگه مطمینی بارداری😑

خواهرشوهرت ریده عزیزم.آبم قطعه

😂😂😂😂

خودشم‌تو اقدامه واسه بچه من هرچی می گفتم علایم اینه میگفت عه منم همین طورم میگم برو یه بی بی چک بزن میگه گرونه☹

واقعا اعصابم خورده از دستش  احمق میگه بچه تکون نمیخوره میگم زوده حالا کو تا تکون خوردن میگه ...

بعضيا همينجورين يا واقعا نميفهمن يا خودشون رو به نفهمي ميزنن 

تو به دل نگير، بخصوص الان كه بارداري از هركس و هرچي كه باعث اذيتت ميشه دور بشو 

بعضيا همينجورين يا واقعا نميفهمن يا خودشون رو به نفهمي ميزنن  تو به دل نگير، بخصوص الان كه بار ...

باور کن من از۲۵شهریور نرفتم خونشون با اینکه همسایه ایم اون ی روز در میان اینجاس

باور کن من از۲۵شهریور نرفتم خونشون با اینکه همسایه ایم اون ی روز در میان اینجاس

وااااااااااي خدا صبرت بده اين ديگه كيه؟ اه اه 

شوهرت چيزي نميگه بهش( آخه بعضيا ميگن كمتر بيا يا هرچيز ديگه)

وااااااااااي خدا صبرت بده اين ديگه كيه؟ اه اه  شوهرت چيزي نميگه بهش( آخه بعضيا ميگن كمتر بيا&n ...

نه یکم سلیطه تشریف دارن چیزی بگه صداشون می ندازه رو سرش