2777
2789
عنوان

فقط دلم گرفته

121 بازدید | 10 پست

پنج ساله اقدامم بچه دار نمیشم. 

دوبارم میکرو بی نتیجه.جنین تشکیل نمیشه.ذخیره م کمه.

میگن تهران پی آر پی کنی شاید یکم شرایطتتو بهتر کنه.که اونم بگیر نگیر داره.دکترای مرکز ناباروری شهرمون میگن تحقیقاتیه ممکنه بشه ممکنه نشه ممکنه عفونتو آبسه و اینا بگیری...

ازونورم میگن اهدایی.

دلم خیلی گرفته. 

دلم میخواد از وجود خودم بچه دار شم.اگه دنبال اهدایی برم داغون میشم.له میشم.انگار که بچه کسی دیگه رو بیاری بزرگ کنی.کلی منت سرت باشه.فقط به خاطر اینکه ظاهری بگی منم مثل بقیه شما بچه دارم.آخرشم کم میارم نمیتونم مثل راز پیش خودم نگه دارم.

ازونورم احساس میکنم نمیتونم همچین بچه ایی رو دوست داشته باشم.از وجود من نیس.

خیلی التماس به خدا کردم. الان واقعا ازش بریدم.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

عزیزم گاهی وقتا بهتره  بین ید و بدتر بد رو انتخاب کنی اتخمک اهدایی بگیر ولی ب کسی نگو از کجا بدونن و توکلت ب خدا باشه هر کار خدا یه حکمتی توشه منم یه حاملگی خارج از رحم داشتم الانم هفت ماه اقدامم خبری نیست یکی از لوله هامم مسدوده چ بابد کرد جز صبر برات دعا میکنم خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده ان شالله

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

میدونم عزیزم حق داری دلت بگیره ولی منم یه حرفی دارم منم ۱۰ سال صبرکردم نشد ولی الان یه پسرخونده ۸ ساله دارم که یه تکه ازقلبمه که هرکاری براش میکنم عاشقشم دیوونشم دستاشو که میگیرم دلم میلرزه چون پسرمنه خدا داده بهم .فقط خدا صلاح من فقط به حضور پسرمه بوش میکنم باهاش نفس میکشم محکم پاهامو رومشکلات میذارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو سال پیشم یه حاملگی داشتم. که قلب تشکیل نشد.

خیلی خسته شدم بخدا

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
میدونم عزیزم حق داری دلت بگیره ولی منم یه حرفی دارم منم ۱۰ سال صبرکردم نشد ولی الان یه پسرخونده ۸ سا ...

برات سخت نبود.

من دارم خودمو داغون میکنم.فک میکنم نمیتونم.

فک میکنم اون بچه رم بدبخت میکنم.مثل یه عذاب همیشگی جلو چشمام تا آخر عمر...

تازه همونم شاید خدا بهم نده

به طور اتفاقی مادرم تو مطب یکی از دکترا شنید که پیشنهاد تخمک اهدایی بهم دادن.

درد  و غم مامانم بیشتر منو  دق داده.

عزیزم گاهی وقتا بهتره  بین ید و بدتر بد رو انتخاب کنی اتخمک اهدایی بگیر ولی ب کسی نگو از کجا بد ...

خدا ایشاله شمارم همه روووو به خواسته قلبیشون برسونه به زودی زود

برات سخت نبود. من دارم خودمو داغون میکنم.فک میکنم نمیتونم. فک میکنم اون بچه رم بدبخت میکنم.مثل یه ...

عزیزم خداس که مهرشو به دلت میندازه اینقدرکه باورنمیکنی منم یه روزایی فقط حرف ترومیزدم ولی بخدا همه فامیل الان عاشق پسرمن هنوز بوی بهشت میده همون بویی که نوزادامیدن.ایجوربچه هافرشته های آسمانی هستن. درموردش حتما دعاکن

ایلار جون عزیزم برو بهترین عطاری شهرتون بگو دارم یائسگی زودرس میگیرم یا عرق که خودشون ترکیب میکنن و یا دارو  بهت میده عالیه .نمیدونم کدوم شهر هستی اگه شیراز هستی برو حاج حسن کاظمی فرد 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن