2777
2789

امروز ۳۱ روز از پری ام می گذره . البته پریودام نامنظمه . امروز بی بی گذاشتم منفی بود . کلی گریه کردم . چقد دکتر . چقد امپول و قرص 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسین استفاده کردی؟

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم

خرما و سیاهدانه و روغن ز  یتون قاطی کن تو پریودی بخور. تا ۶ماه بعدم قطعش کن

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم
چند روز از آمپولت میگذره...آمپول آزاد سازی زدی..؟

اره هاش سی جی زدم ۹ آذر . ماه پیش ۲۷ ام پری شدم . امروزم ۲۷ امه . علاوه بر اون قرص استرادیول و مدروکسی هم خوردم . از سوم پریودی امپود سینال اف ۳ تا و قرص لتروزول هم خوردم تا ۵ شب 😭😭😭

دکتر نگفت . فقط گفت اگه این ماه نشدی بیا ای یو ای کن . که شوهرمم راضی نمیشه اصلا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعضیا یه تاریخ مشخص دکتر براشون ازمایش مینویسه ک اون موقع ازمایش بدن توام صبر کن امکان داره لقاح دیر تشکیل شده باشه چندروز دیگه اگه پری نشدی تست بزن انشالله خدا خودش دلتو شاد کنه عزیزم

بعضیا یه تاریخ مشخص دکتر براشون ازمایش مینویسه ک اون موقع ازمایش بدن توام صبر کن امکان داره لقاح دیر ...

ممنونم . ولی هیچ علامتی ندارم نه از پریود نه از حاملگی فقط ترشحات شفاف 

من که به ۴تا فولی خوب و اسپرم عالی ای یو ای کردم 

فردا میخوام ازمایش بدم 

ولی دل و کمرم یهو درد گرفتع یه ساعته خیلی ناامید شدم 

هرچند دیگه عادی شده برام این ناامیدیا از اولشم امیدی نداشتم