2777
2789
عزیزم به نظر من فست ها را بگیری بهتره بخاطر اینکه اگه از کالری هر روزتون یه عدد باشه خدایی نکرده است ...

نمیدونستم استاپ میکنم عزیزم من فکر کنم پس از شنبه فست رو شروع کنم بهتر باشه.چون تا الان هم 7ک کاهش داشتم میترسم زود استاپ شه.مرسی سرگروه😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش#  

ص: نان لواش+شیراز محلی+خیار

م و :سیب+پفک+نان+چای و قند

ش:پوره سیب زمینی+نان لواش+چای+نان+سیر+سیب و خیار

کالری مصرفی 1078

ورزش .:1،30 پیاده روی تند

شنا روی دیوار  3 تا 10تا

شنا سوئدی 2  تا  10تا

چرخونک   7  دقیقه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزم کالری مجازت 1920  کالریتو باید کامل پر کنی  مثلا الان میتونی نصف لیوان شیر بخوری ع ...

قرررربونت بشم مرررررسییی ازززت چشم الان نصف لیوان شیرم میخورم😍😍ایوووول هورااااااااا ااااانشالله 👏👏👏👏

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

من شکلاتیشو میدم همونقد که روقوطی نوشته میریزم تو شیشه اش با شیر پرچرب میدم بوخوره

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 
گزارش#    ص: نان لواش+شیراز محلی+خیار م و :سیب+پفک+نان+چای و قند ش:پوره سیب زمینی+نان ...

عزیزم

1) چرا ناهار نخوردی ؟

2)کالریتو چرا اینقدر پایین بستی؟کالری مجازت 1490.

3)پفک نخور چاخ میشیا😆😆😆😆

ورزشات عالیه عزیزم

من شکلاتیشو میدم همونقد که روقوطی نوشته میریزم تو شیشه اش با شیر پرچرب میدم بوخوره

دختر من خیلی بد میخوره من موزی و وانیلی خریدم شما وزن بچتون بهتر شده بهش میدین یا تغییری نکرده؟

عزیزم 1) چرا ناهار نخوردی ؟ 2)کالریتو چرا اینقدر پایین بستی؟کالری مجازت 1490. 3)پفک نخور چاخ میشی ...

دیر پاشدم صبحونه و ناهار رو یکی کردم.

فست نمیگیرم کالری مجازم 1380 میشه.

ورزش هم پیاده روی کردم و با اون جند مورد که نوشتم.

پفک رو بعداز دو ماه خوردم. و 7  گرم خوردم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..