2777
2789
@بامدادخمار     @kiarash_mami     @سمیه1396     @عروسترکم &n ...

ن شکوه جون اولش خب اینجوریه🤗🤗🤗چون لیست کامل نیس..کامل بشه دیگه هرروز کنترل میکنیم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکوه جون تاپیک قفل شده من‌گزارشو کجا بدم بهت؟

عزیزم از بس هرج مرج شده فعلا قفله فردا باز شد تگت میکنم عزیزم 

میتونی همینجا فعلا امشب گزارش بدی 

تا ایشالا تاپیک بامداد باز بشه

عزیزم از بس هرج مرج شده فعلا قفله فردا باز شد تگت میکنم عزیزم  میتونی همینجا فعلا امشب گزارش ب ...

انشالله خب همینجا گزارشو میدم خانومی

صبحونه ۱ونیم قوطی کبریت پنیر گردویی.۲ کف دست نون 

میان وعده یدونه سیب و یدووونه پاستیل 

ناهار ۱۵ قاشق برنج و نصف سینه مرغ 

میان وعده پرتقال 

شام خوراک جگر

جمعا با کرفس حساب کردم شد ۱۸۰۰.۵  

۶ لیوان هم آب 

قرص آهن مولتی هم خوردم 

ی ربعم رقصیدم حرکات قدرتی رو هم چن تا از تت پیدا کردم ولی ستشو بلد نبودم از هرکدوم ده تا زدم تا امشب درموردش تحقیق کنم.

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
انشالله خب همینجا گزارشو میدم خانومی صبحونه ۱ونیم قوطی کبریت پنیر گردویی.۲ کف دست نون  میان و ...

عزیزم کالری مجازت 1920 

کالریتو باید کامل پر کنی 

مثلا الان میتونی نصف لیوان شیر بخوری عزیزم

ولی برای روز اول عزیزم خیلی خوب بودی ورزشت هم مناسب بوده 

موفق باشی عزیزم 

مطمئنم رو سفیدم میکنی👌👌👌👌💪💪💪💪💪💪💪

عزیزم گالری مجازت 1420 110کالری کمتر خوردی  میتونی شیر خرما  بخوری

آخه من با فرمولی که بدون فست بود حساب کردم.به نظرم فست سخا بود خواستم فست نگیرم منها 200 کردم😁.یعنی شما میگین فست و خگخ هم بگیرم بهتره؟؟

عزیزم امروز الهه جون میگفت ایروبیک جالب نیس تی آر ایکس بهتره من خودم توخونه ورزش میکنم 

آره سرگروه جان منم دیدم اونو لعجب کردم گفتم از شما بپرسم.البته ایروبیک که میرم ترکیبی کار میکنیم 20 دقیقه هم قدرتی انجام میدیم.به نظر شما اگه هرزوز ایروبیک برم بعدش هم خونه قدرتی کار کنم خوبه؟؟

آخه من با فرمولی که بدون فست بود حساب کردم.به نظرم فست سخا بود خواستم فست نگیرم منها 200 کردم😁.یعنی ...

عزیزم به نظر من فست ها را بگیری بهتره بخاطر اینکه اگه از کالری هر روزتون یه عدد باشه خدایی نکرده استپ میشین

ولی حالا اشکالی نداره دو هفته اول را میتونی بدون فست بگیری ولی از هفته سوم حتما حتما باید فست ها را بگیرین